ST-max Nickli Üyeden Alıntı Duruma göre iett spec gelebilirim.Birisi bana hangi otobüsler oraya geliyor yazabilir mi? (veya yakınına). 146 T ama araştır
gelsek bizde yanlarmıyız
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
bende geliyorum bi aksilik olmazsa. belki sağ koltuğa bizde otururuz frid :P
kambersiz alman olmaz
Erken Gelmenin Faydaları Abdurrahman Abinin İzni İle Pist Açılışı
İnş Gelicem Pazar Günü Fakat Arabamı Sattıgım İçin Füme 1.3 Multijet Dobloyla Gelicem Şansa Bineriz İnş bi araca
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
emresener Nickli Üyeden Alıntı Destekçinim hocam. Özel bi gun yapılsa eğitim almayanlarında katılımı olan bi olay olsa güzel olurdu....Bununla ilgili bi çalışma varmı ? Bununla ilgili bir çalışma yok , eğitimleri 2 güne indirmemiz dışında. Artık eğitimler 6 gün 2.700 TL değil. 2 Gün 1.0000TL . Yani eskisine göre çok daha kolay. 2 Günlük eğitimi tamamladıktan sonra direk antrenmanlara katılabiliyorsunuz.
www.JDMWORKS.net Blog'um ! http://drifttr.com/
Driftciler tech köşesi mangal yapıyormuyuz ?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
ilkay325i Nickli Üyeden Alıntı Erken Gelmenin Faydaları Abdurrahman Abinin İzni İle Pist Açılışı Erken gelirseniz güvenlik sizi içeri almaz
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Bununla ilgili bir çalışma yok , eğitimleri 2 güne indirmemiz dışında. Artık eğitimler 6 gün 2.700 TL değil. 2 Gün 1.0000TL . Yani eskisine göre çok daha kolay. 2 Günlük eğitimi tamamladıktan sonra direk antrenmanlara katılabiliyorsunuz. 2 gun 10000 Tl yani iyi zam yapmissiniz
aslan Nickli Üyeden Alıntı Driftciler tech köşesi mangal yapıyormuyuz ? Yapabilirsiniz beyler , biz arada yapıyoruz zaten. Mangalımız falan var orda hazırda.
Listede göremedim ama geçen seferki Ae86 gelcekmi acaba ?
ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı cocuklugumuz neydi be panpa
Frid Nickli Üyeden Alıntı aynen sapkasız gelme sen yolda beklerken mahalle arasında bakkalı görünce zaten kendime geldi
CEFİRO ve CİVİC Sİ LA ORADAYIZ
OldSchool ♥71♥ Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Bizde geliriz muhtemelen oy kullandıktan sonra
...
Peki geldigimizde Araçlara Binme Şanssımız var mı?
pazar ordayız ins
Kemal Soylu www.aliasracingteam.com
Aslanda de size muzik şöleni verir c4 le =
kısmetse ordayız umarım güzel bir organizasyon geciririz
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Araçlara mümkün olduğunca bindirmeye çalışıyoruz arkadaşlar.Çekingen olmayın , binebilrmiyim diyin şöförlere Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Peki geldigimizde Araçlara Binme Şanssımız var mı?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları