turk look fotolar çok başarılı elinize sağlık , keşke bunları bugun açıla fotoraflar konusuna ekleseydiniz![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benim için çok güzel ve verimli bir gündü . eğlencenin dışında aracın eksiklerini de görme fırsatım oldu .
sabah evden çıktıktan sonra araba 2500 dd i geçmemeye başladı birden . zar zor bostancıya attım kendimi hemen muvaffak ile giriştik , kısa bi araştırmadan sonra benzin pompasından şamandıraya giren hortumun yırtık olduğunu görüp yol kenarında onu değiştirdik . ardında antremanda yağ çubuğum fırlayıp her yeri yağ a boğdu . ondan sonra maf kablomun konnektorü kırıldı ve sürekli çıkmaya başladı. ardından araba mavi duman attı kısa bir süre. ardından intercooler borusu sanırım 7-8 defa patladı çok da fazla basınç basmamama rağmen(GT2860RS - 0.9 bar) . çift kelepçe , ip vs neredeyse herşeyi denedik ama tutamadık boruyu.
benim için günün neredeyse yarısını özetleyen kare budur heralde :
bunların dışında benim çok eğlendiğim bir gündü. NFD de yüzümü kara çıkartmadı ve sağ salim eve dönebildik . kendi arabasıymış gibi ilgilenen mfy,barış,onur,cenk,can ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim . eray abi de bir boru patlaması anında yanımdaydı ve boruyu tutarak kenara kadar gitmeme yardım etti ona da ayrıca teşekkür ederim![]()
seyirci araçlarından sultangazi li citroen,voslar,e34 bmw kırmızı(benim yanımdaydı), carbon kaputlu s2000, hb corolla,siyah sierra(lacivert kangoonun yanındaki) dikkatimi çekti hepsine maşallah.
bir dahaki buluşmaya pankartla gelecegim zaten birbirimizi tanıyalım diye başka türlü olmuyor
C4 benimdi![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)