ne yaptın sanzımanı hallettinmi bari?sinanın ordamısın sen?
Printable View
ne yaptın sanzımanı hallettinmi bari?sinanın ordamısın sen?
bu seritten kaçtın muhabetını sewmedım.. tunelın kralını yapıyorsun ben kurtulmanın peşindeyım :D donus yolu demıssın bız donus yıolunda hiç denemedık senınle eserle denedın hatta bna fırca attın sen dedın yeter azcık eserle denıcem dıe bende eywallah dedım :D sonra sız 3 araba bağlandınız ben denemedım arkanızdaydım we ben kurtuldum bağlanmadım :D
ben yıne dıyorum arabam Maşallah çok güzel yuruyor :D ama benı geçemedınız kafa kafaya bıle yuruyemedın.. 220 lerde yaklasıyorsun bna bırakta yaklas yanı :D araba zır stok ne yapsın bu vts :D
106 cup versyonları daha hafıf dye bılıyorum bende
Hayirdir ya bilendiler derken? Ben yg ile olan videolari dile getirdim diyemi bu alttan alttan laf sokmalar? EK varken nerdeydi bu millet ac mami abideyken nerdeydi? meydan bos kaldi diyemi rollingci olundu sikinti yok ben kimseye bilenmem ama cok bilenen gidip te kredi cekti araba doldurdu
ufuk boş muhabbet yapma senin vts bu corsayı geçemez bunudaçok iyi terbiyesizlikte yapma ben oraya senin hatrın için geldim biz orda bi ton muhabbet yaşadık sen yol aldın gittin hiç muhabbetim olmayanlar adamlar kadıökye bıraktılar sen hiç konuşma neyse diyorum ya alayınızı gebzeye bekliyorum ne kadar 106 cı saxocular deneyecem videonun kralını yapın herkes izlesin bilinsin herkez burda kimin neyi ne kadar bildigini görecek takılmışınız tünele ben saxo varken 2 boy önüne geçtigim aracın şeritine dalardım boyları saymak için sizde bu kuyruk korkusu nedir giden araç geçecekse öyle bi açaça giderki sen rahat ol gören sanacak 5 6 dk top speed gidiyonda tünel tünel yakalayacan :) hayatınızda ne kadar roling yaptınız selçuk konuşsun alper konuşsun eyvallah derim ama siz ne zaman ne kadar rolingçisiniz çok merak ediyorum 3 arkadaş arabalarını çevirip çevirip deniyorsunuz rolingçi oluyorsunuz :)gülüyorum bu cumartesi son kez deniyorum 106 saxo ile herkez video izliyorsunuz geçsemde geçilsemde
Corsa 106 yi gecemez sehir efsanesi o..
Kardeşim hayırdır :beuj:
yg ile olan videolara ne olmuşki denediin geçtin ne diyebilirimki ? keşke egzozu yaptırdıkdan sonrada deneseydik :D ama ne hikmetse hep bir aksilik denk geldi neyse bu mevzular beni aşar paşam arabam yok spec de yok varsa dizel 206 + denerim , sabaha kadar denerim bilirsin diğer direksiyonda selçuk oldugu sürece denemeye devam :) :icon_tup:
Burda bahsi geçen insan orcunn neden sen üzerine alındın onuda anlamış değilim,o nerdeydi şu nerdeydi diye birşey yok çıkması gereken araç zamanı gelince çıkar zaten,bunun ne sen,ne ben nede bir başkası önüne geçebilir,şöyle düşün dogacak çocuklara yapacagımız birşey varmı ( YOK ) kimin ne zaman çıkacagı yada hakkın rahmetine kavuşacagı belli olmuyor ...
Eğer bi aksilik olmazsa o tarihte akhisarda olacağımız için imkansız. Davetiniz içinde teşekkür ederim.
Türkiye'de ki tek vts sende mi var? Araba bu geçersinde geçilirsinde. Her saxo yada corsa bir olacak, sonuclar aynı olacak diye birşey mi var?