GTi yazıları İstanbul Kartal'da yapıştırılırdı tüm S16'lara
S16yı gören bunun GTi'ı yok mu diyordu(o zaman GTi lafı çok modaydı) adamlara şunları GTi yapın dedik yaptılar bu sefer de S16 ları varmış bunun yurtdışında yanar dönerliymiş ondan yok mu demeye başladılar
Hatta öyle ki GTi'ların hepsinin sıfır km faturasında ürün kısmında S16 yazar..
306'lar da aynen bu prosesten geçti..
206'lar da aslında S16 ama Türkiye'de baştan GTi olarak lanse edildi.. Faturaları da yine çoğunun S16dır .
Alper nasılsın reiss![]()
Bu camia böyle işte giden araban olur millet taş atar, araban gitmez millet bu sefer *** atar
Sen şimdi tarafsız bir şekilde söylermisin cihan ın aracı stocmu değilmi,adamın etttigi yeminleride göz önüne al ,cihan ın bu konuda yalan söyledigini görmedim bilmiyorum .
Cihan a söyleyim 206+ var takas edermi acaba![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Corsa gsi ne zaman geçmiş ki 106 yi![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
yaşar ben olaya sonradan vakıf oldum bı dun aksam gordum nasıl yuruduklerını ondan oncekı denemelerını anlattıkları kadarıyla degerlendırdım..ilk anlattıkları şekilde bana 10 15 boy dediler dün cıktık 5 boy oldu kaldı..bana 10 15 boy derseler bende o arabada contadan şüphelenırım yaşar..ancak o specte saglıklı bi 106 orcuna 10 15 boy acabılır..neyse ben laf dalaşlarını pek sevmıyorum böyle forum ortamında ben uzatmıyorum..allah herkesin gönlüne göre versın..ama telefon yerıne keşke sende yanımızda olsaydında herşeyi canlı canlı görseydin..bu arada söylim ben kesınlıkle taraf tutmuyorum ikiside benım deger verdıgım arkadaşım!..
Cihanın aracına kocaman maşşallah gitmesi gerektiginden fazla gidiyor kazan filte ve sadace kat iptali var ama itina ile bütün 106 saxo vtslari gebzeye beklerim eksantrik olmadıgı sürece geçemez tekrardan maşşallah artık corsa devrini kapatıyorum bu 106 larla ugraşılmazolsun türkiyedeki en iyi speclerine göre yürüyen corsa oldu merakkım gitti o bana yeter
videolar yokmu arkadaşlar
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
cihan kardeşim maşallah,hersey olması gerektiği gibi,bize yakışanda bu zaten.ama niye böle yapıyosun,herkesin canını yakıosun?ayıp değilmi yaaaaaaaaboşver yaşar abi meyve veren ağaç taşlanır..
ome-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)