Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2008 Model 68.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bir arkadaşım için bakıyoruz, tanıyan bilen varsa aracın durumu nedir ne değildir..
şimdiden teşekkürler.
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2008 Model 68.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bir arkadaşım için bakıyoruz, tanıyan bilen varsa aracın durumu nedir ne değildir..
şimdiden teşekkürler.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Bedava resmenama bi pert HB kasa vardı ankarada bi araştırın plakasından
En son florya beka da incelemiştim.Zaten araçta ordan alınma olması lazım.3 parça boya var diye biliyorum.Ama şaselerde motorda bişey yoksa alınır.
Yasin sevdiğimiz bir arkadaşımızdır araç gerçekten çok temizdir bizzat kullandım hiç bir sıkıntısı takırtısı tukurtusu yokdur gönül rahatlığıyla alabilirsin..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
3 hasar kaydı var arabanın rakkamları yazmıyo bugun ben bu arabanın şasesinden sorgulatıcam servisden umdumuz gibi temız cıkarsa bugun bunu alıp projeye başlıyoruz..
Selman Ulusoy ilk sahibi
Aytuğ Şenese ikinci sahibi
Murat-Taksim üçüncü sahibi
IBB spor Forveti Ali dördüncü sahibi
Şuandaki sahii kaçıncı sahibi bilinmiyor
Alt trevers taşıyıcı, sol ön jant, sol ön çamurluk, sağ 2 kapı değişik Selman beyden kalan bir kaza
2 ay önce garantiden short block takılmış ,
Selman beydeyken ilk zamanlarında yine garantiden segman atılmış araca
Diğer sahiplerindeki kaza durumu belirsiz
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
arabayı benden aldı aracta 3 veya 4 parca boya var degısen yok ...ayrıca aracta sandık motor motor var suan 3000 km de yanı bu paraya bedevaaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)