|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Ben sabahtan beri konser veriyorum Fabrikada google'dan
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
bizdede herkes çalıyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
garip bi muhabbet
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Bu gün bi kız bana nikah masasının harflerini verdi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
nasıl çalcaz
onu da söleyin bakem mario picotto açayımda müsteşarlığı hoplatayım biraz
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
DHKJHKHJHFGD DHKJHKHJHFDS SDFJ SDFH ASGFDGFFDDYH - the godfather
Metallica- One'ın girişini çalmak için : djdg-ajag-djdg-ajagk-djdg-sjsg-ajag. Ümit Besen - Nikah Masası : d k j k j k j h j j h j. j j h j h j h g h h g h. h h g h g h g f g g f g. f f f f f f d j j g f d. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2001 Peugeot 106 GTi
|
1-1-5-5-6-6-5-4-4-3-3-2-2-1 1-1-5-5-6-6-5-4-4-3-3-2-2-1 daha dün annemizin kollarında yaşarken spec
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Nikah Masası
d-k-j-k-j-k-j-h-j-j-h-j j-j-h-j-h-j-h-g-h-h-g-h h-h-g-h-g-h-g-f-g-g-f-g f-f-f-f-f-f-d-j-j-g-f-d veya 3-/8-7/8-7/8-7/6-7-7-6-7 5-4-3 3/7-6/7-6/7-6/5-6/6-5/6 2-3-4-5-6 2/6-5/6-5/6-5/4-5/5-4/5 4-4-4 (buradan itibaren hızlanıyoruz) 4-4-4-4-4-3-3-3-3 7-7-7-7-7-5-4-3 God Father d-h-k-j-h-k-h-j-h-f-g-d Daha Dün Annemizin aagghhg ffddssa aagghhg ffddssa ggffdds ggffdds aagghhg ffddssa Dedeler w-e-t-o-ı-u-t-o-ı-u-t-e-t-u-t-y happy birthday to you qqwqre qqwqtr qqıyrew ttrqwq şimdi uzaklardasın e-ı-ı-u-ı-o-u e-u-u-y-u-ı-y e-y-y-t-y-u-t t-r-t-y-r r-e-r-t-e orhan gencebay dil yarası d h j k ş l j k h g d f g f g f d d h j k ş ş l k j h g f d f g f g f d ferdi tayfur geçen yıl bu zamanlar d f g h j h g h g h j h j h g g f g h g h g f f d f g f g f d d fenerbahçe 100.yıl marşı h h j k l k j k h g f f g h j h g h f d yaşa fenerbahçe şarkısı ttttytre - tıtytr - rrrrtrew - tıtyuı beşiktaş gücüne güç katmaya geldik k k k k j k l k j j j j p o ı u o ı u u u p ı ı u u y ı ı y kurtlar vadisi w w w w + e e e e + r r r r + e e e e wwww+eeee+rrrr+eeee+wwww+eeee+qqq+w dj tiesto-traffic jkasdkakşgadf -askşdfjaskşdj -asşdfkjasşd- askşjdaskşdjaş- awdrnasmkn -asndklşasndl- askşdnaklşsndkaslşd -askşjaskşdjas- askşdjakşsdjakşs tarkan-oynama şıkıdım şıkıdım hkhkhklkjj- hkhkhklkjj- hkhkhklkjj- hhhgh hhhhjhgg- jjjjkjhh ghhhhhjhgg- jjjkjhh şşlkjhşl- llkjhglk şşlkjhşl- kkjhgh bir şarkısın sen g-h-g-f-d-j-k-j-h-g-h-j-h-j-h-g-f-j-k-h-g-f-g-d-j-k-j-h-j-h-j-g-h-g-h-f-j-k-j-h-j-h-j-g-h-g-h-f apaçi marşı d j j j - k h h h - j g g g g - h f f f - dfg doğum günü qqwqre qqwqtr qqıyrew ttrqwq süper baba hhhhjk jjjjklk hhhhjkjhk batsın bu dünya e e r r e e -r r t t r r t r r t y t r e)x2 ı ı ı ı o ı u ı-ı ı ı ı u o ı u -u u u u y u -u u u u ı u y t- u u y t y u- u u y t y r- e e e e..e e r t y t r e r- e e e e... e e e w e metallica-fade to black djkj gj gj djkj gj gj sjkj gj gj dgj d jkl klp lkl plkj kj hjk jh jhg sd metallica- one'ın girişi djdg-ajag-djdg-ajagk-djdg-sjsg-ajag gülki sevgilim şlklş lkjkl kjhjkjjhg kjhjk jhghj hgfghjjhg kjk __________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
apaçi marşı
d j j j - k h h h - j g g g g - h f f f - dfg iyimiş ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Yaw nerden girdim sınava calişacaktim ben
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Abi ne olmuş ya millet oturup bunları mı araştırmış ki
süpermiş
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
çiftetelli falan yok mu yaw
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
tiesto trafic i çalana renkli tv vermek lazım
notalar sanki rasgele basılmış tuşlar gibi ![]() klasldkasjdalskdj aşlskjdşalkdsşalksd lajdslkjadlkjas dşalkdşlakdsşajd
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ....
|
ahahahha
süper yaa ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bende sabahtan beri çalıyorum çok eğlenceli biraz nota ve klavye çalmışlığınz varsa
do re mi fa sol la si do diye gidiyor klavyede A S D F G H J K ![]() ona gore istediğinizi çalabilirsiniz
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |