Olm bu V6 yi alirsam arabaya terlikle takim elbise ile binebilirsiniz ancak. Disaridan yaninda foto cektirmek icin 4 gun onceden randevu alip sac ve sakal trasi olmaniz gerekecek. Baska turlu zitsen izin vermem :D
Printable View
Salçalar çok Bora emmi görüyorsun :D
Tahtakaleden alırım 40 Tl ye takım koşa koşa gelirim V6 ya sorun deil :D
Sabir gencler sabir :D
Ama tek korktugum sey buna 65 lira para vericem sonra Kprolu bi tayyar gelecek bana vtec ustu saplayacak sonra 45 e yok mu alan diye bas bas bagiracam :hehe:
Ibo o jantlar olmadan bu araba bi seye benzemez la :D En kotu caktirmadan NOS basariz ki kafamiz rahat etsin. En azindan millet fazla sasirmaz gidisine :D Nasil olsa V6 fena yurur bu diye :D
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Daha onaylanmamış gerçi ama ölü rs lerle kıyaslamayın yazıyordu ilanda öyleyse güzel fiyat
hadi birlik olalım şu ılan sahıbıne 50 lıra teklıf edelım:D
adap demekkı pıyasası 50 ımıs der duser belkı bıraz:R:R:R
Fantezilerinin kurbanı olma İbooooo :D
bu gri v6 pek iyi değil zaten, önceki ilandada fiyatı baya düşüktü şimdikinden.
Ne acidan iyi degil? Ben gidip bizzat gormustum ve gayet de iyiydi alet. Ayrica bu arabanin sahibindendeki hicbir ilani bu kadar dusuk fiyatla verilmemisti. Su anda en dusuk seviyesinde. Ilk acildiginda 60 bin Euro istiyordu. Sonra 40 a dustu sonra 38 e dustu sonra TL ye cevirip 80 milyar dedi. Simdi 78 e indi.
Acik azaltma gibi.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 20.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
amac rollingse gazlamak draglarda boy gostermekse bu arac kafamı cok kurcalıyor aslında ..
ya bu v6 lar yuksek hızda duz gidemiyor filan diye bir durum vardı dogru ise sırf zevk icin o para verilmez..
cvk iyi arabadır,çok güzelde yürür düşünen arkadaşlara tavsiye ederim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2327282/detay/
330 ps az biraz pert ama sorun degil sonucta 330 ps RS bu ..
Hakkıdır 330 HP çok acılar çekti zamanında :D
Açıkcası herkez tutturmuş birşeyler 330 hp der birisi birisi 38 milyar yazar maksat leke kalksın
Fakat şöyle bir durum var aracın kazalı fotorafları dün gibi aklımda
Motor sağlamsa pek problem çıkartacagını düşünmüyorum
Bu paralar gerçekten çok zor
17-18 lerden söz ediliyordu
Bir ara yarısı başka Cliodan bozma Rs lerde gördük burda çıtır kazalı denmişti
O yüzden pek umursamıyorum :)
Bazılarıda davasına fena inanıyorlar :D
KM zaten folloş durumda şu an
Arap saçına döndü KM işi bazısı 220 bin Km lerde fakat daha düşük satışta
Adamı uyarırsın sahibindende engeller falan :D
Adama dedim ne içiyorsan bende aynısından içmek istiyorum
Kafa afgan kafası mı dedim :D Yol dedi güldüren bu :D
Şaka bir yana adama dedim KM budur kardeş milleti dolandırmaktan utanmıyormusun düzelt KM yi öyle sat dedim
Bir daha ne cevap geldi nede soran
Sonra tekrar mesaj atıyım dedim sahibinden uyardı bu kullanıcı size gider vermiştir diye :D
330 hplik clio rsimizi gümrükten almış arkadaş sahibinden de msj attım antalyadan mı aldınız diye, hayır gümrükten kardeş diye cevap aldım
banada ne perti kardesim yazmıs neyse ..
valla ben 2 tane kazalı resim yolladım + dedimki madem aracın kazasız niye merceksiz far var diye
2 gündür cvp yok :D:D
Aracı tanımayanlar ön farına baksınlar arkadaşın dediği gibi farlar merceksiz bildiğin renault symbollerde bile olan fardır :)
Onun dışında çok kötü bir durum var
Aracı yakından görmek isteyenler içine oturup yukarı baksınlar
Aracın tavan halısı bizim Barzo Kasa Clio Rs tavan halısıdır
Halbuki 2005 lerde tavan halısı farklıdır.
Alenen söyletmeyin şimdi bana :D
Bana dokunan insanların göz göre göre yalan söylemesidir.Ana mesele budur.
Fakat şunuda söylemeden edemiycem kesinlikle bunlar benim için önemsizdir aracı alacak olsam.
Benim için önemli olan yürür aksamıdır. Motor sorunsuz olsun Rs tuneri bağladığımda eğriler düzgün çıksın isterse komple boyalı olsun no problema :)
Motorunda ve yürüründe bir sıkıntı olduğunu duymadım oda bir gerçek gidip görmeden gene tam emin olamam.
Gerisi teferruattur
işte asıl olan pert olmuş bir aracı kazasız diye millete satmak istemesi zaten anladığım kadarıyla hepimizin sinirini bozanda bu bunun gibi şerefsizler yüzünden insan güvenip araç alamıycak duruma geliyor