canım sıkıldı bi msj da ben salladım ya :)
Printable View
Kesinlikle katılıyorum sana +++ 1 milyon kez hatta
mavi nın durumu az cok anlasıldı.
gitti antalyada ucuza aldı arabayı. şimdi kime kastırabilirim diye bakıyo.
adamın düşündüğü müşteri profili biz değiliz zaten. bilmeyen birisini bulursa ona satıverecek.
fiyatıda 3-5 kıracak alıcıyı tava getirecek.
330 HP clio rs mi var arkadaş
İngiliz Efsane Willams kalksa gelse gene yapamazlar :D
Adamlar 260 Hp leri yakalayınca 40 gün 50 gece eğlence yapıyorlar :D :D
bmw_m3_clup 28-06-2011 21:33
kardeşim tel no varmı ben bu aracı yeni aldım eşime ama arcta bir anormallık var ben anladım ama yapan serefsizler çok güzel toplamış bende motoru yuklettim dedim sonra satayım ama ben şimdi şok oldum ben aldıgım kişiye dava acacam klardeş tel no yollasana bana seninle bir tanışayım
banada böle bi msj atmış :D
Serviste toplandı zaten araba :D
Yalnız R görüyorum şu an mahkemeler falan denmiş
Bir o yana bir bu yana
Yanıyorsun Fuat abi demek lazım ona :D
valla dedim ben bir art niyet arama sadece bilmiyorsan bilgilendirmek amaçlı resim attım diye zaten azcık nette araştırsa aracın kimin hangi tarihte perte çıkardığını bulacaktır yakındır damlar buralara bikaç güne :D
anneme almayı düşünüyorum tüp var mı araçta dedim..
araç muhayyer, tüp benden olsun taktırır veririm dedi:D:D:D
Olm var ya sizin dilinize dusecegime Bulent Ersoyun yatagina girerim daha iyi :hehe:
tayfuncrx ( 4 ) 28-06-2011 21:17
mrb .330 hp nasıl oldu araba ? bide ön farlar neden merceksiz
bmw_m3_clup 28-06-2011 23:18
farlar soldugu için degiştirdik servisten siparişi verdik daha gelmedi araç gümrükte yattıgı için farlar solmuştu aracın motoru agzına kadar atmosferik oldu ve turbo katagorülerle kaldırıyoruz
adam masallah güzel yazıyor ya :D
O değilde Rs lerinizin kıymetini bilin 2-3 hafta da özledim :(
Bu güne kadar hiç bir araçtan sürerken bu kadar zevk almamıştım ilk Rs imde büyük yemin etmiştim bi daha RS almıycam diye ama kazadan 1 ay sonra yine gittim Rs aldım :)
pert kaydı warmış dedim farlar neden sembollerdeki gibi dedim bunu yazdı :D
bmw_m3_clup
29-06-2011 10:53
kardeşim aracın ön farları soldugu için serviste sipariş verdim onlar gelene kadar bu farları taktım çünkü far solugundan dolayı muayne istasyonunda geçmedi diye araca pert diyen gelsin bu aracın başında desin
Turbo ile 300 leri görüyor ancak motor neye göre 330 halan anlamış değilim
ya selçuk adam atmosferikten almış o gücü hacı :) yaa hakkaten yaaa bari insan destekli atar kardeşim. adamın ayarı yok fena sallamış :)
belki supercharger ve turbo+nos falan yapmıştır :)
peki arkadaşlar bu aracı bilen varmı 34 v 5457
Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - Pasif İlan - 55345642
alican araç günngörendeymiş zaten bi ara geçerken bi baksana araca ( istgrg Özgür)
elimdeki çıkarmam lazım önce :=)
aslında galip in rs de gözüm var ama bunada kıyamıyorum :)
neyse konu dağılmasın rs aramaya devam
renaultun test aracıydı tek bildiğim bu.bu da linki
Renault Clio Sport 2.0 - RENAULT testleri Arabam.com'da
teşekkürler.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462
bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? ?
Cumartesi istanbulda olursam gidip bakcam.. boya sorun değil.. rakam sorun: ) bi bakcam, gelirsem ararım senide..
Ne oldu araca bakılmadı mı halan
Daha önce sorgulandımı bilmiyorum bir arkadaşım almayı düşünüyor.Araç hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 57770884