adam satacak abı kararlı:D fıyattan euro yu atınca daha bı guzel olmus:D
Printable View
Ineceeek daha da ineceeek. O arabanin bugun vergisi 3 milyar. O arabayi o fiyata kimse almaz. Adam kupon araba alirim 6 ay yatiririm satarim diye dusundu ama buyuk yanlis yapti. Ilk satisa ciktiginda yakindan bakmistim 60 bin Euro istiyordu. Yani neredeyse 130 bin TL :eek: Adamin zarari cok buyuk. O da farkinda ama bir an once parasini kurtarmanin derdinde. O arabayi 65 liraya dusursun 1 ay icinde satilir. Alan da 1 sene keyfine biner sonra 5-6 lira eksigine bindigine sayip rahat rahat satar ;)
Seni çizen tasarımcı hak yolunu bulsun müslüman olsun cennete girsin inşallah. Daha nasıl dua edim bilemedim.
Şu sıfır araç ve motorlu taşıtlar vergi sistemi ülkemizde böyle olmasaydı şu an Clio V6'ya günlük biniyor olurdum. :D
Bora emmi V6 yı alırsan işin sonu olur
Yalnız her RS çinin hayalidir V6 lar
2-3 kullandırmazsan bana gözüm açık gider :)
Salçalar çok Bora emmi görüyorsun :D
Tahtakaleden alırım 40 Tl ye takım koşa koşa gelirim V6 ya sorun deil :D
Sabir gencler sabir :D
Ama tek korktugum sey buna 65 lira para vericem sonra Kprolu bi tayyar gelecek bana vtec ustu saplayacak sonra 45 e yok mu alan diye bas bas bagiracam :hehe:
Ibo o jantlar olmadan bu araba bi seye benzemez la :D En kotu caktirmadan NOS basariz ki kafamiz rahat etsin. En azindan millet fazla sasirmaz gidisine :D Nasil olsa V6 fena yurur bu diye :D
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Daha onaylanmamış gerçi ama ölü rs lerle kıyaslamayın yazıyordu ilanda öyleyse güzel fiyat
hadi birlik olalım şu ılan sahıbıne 50 lıra teklıf edelım:D
adap demekkı pıyasası 50 ımıs der duser belkı bıraz:R:R:R
Fantezilerinin kurbanı olma İbooooo :D
bu gri v6 pek iyi değil zaten, önceki ilandada fiyatı baya düşüktü şimdikinden.