bu arada rs koltuk 3500 tl. :D servis fiyatı.
Printable View
bu arada rs koltuk 3500 tl. :D servis fiyatı.
Arkadaşlar bende düşünüyorum bu aralar clio 172 leri özellikle 1.4is fiyatlarını gördükçe çok
mantıklı geliyor.Sizlere bi kaç sorum olucak;bu araçların gidişi duruşu yol tutuşu nasıldır,çok problem çıkarır mı,kronik problemleri var mıdır,servis bakımları parça fiyatları pahalı mıdır,sürüş pozisyonu normal cliolarla aynı mıdır(öyleyse kötü)gibi sorular var aklımda.Cevap verenleri bilgi ve fikir sahibi arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Yok mu bilen?
Gidişi gayet tatminkardır özellikte 4500 den sonraki devirlenme tadı başka arabada bulamazsın...
Yol tutuşu orjinalde pek iyi sayılmaz özellikle koni amortisör ve spor yay bileşimi iyi gelir.Coilover biraz pahalı ve bulmak özellikle zor olduğu için koni amortisör ve güzel bir yay seçimi ile çok rahat 240 larda seyrederken rahatça sürebilirsin.
Çok problem dediğin her arabada bu risk vardır.Problemsiz araba yok gibi birşey.Aldığın temizliğine ve önceki sahibinin özenip bakmasına bağlıdır aracına.
Parçaları uygundur örnekliycek olursam yuvarlak olarak şöyle diyebilirim.
Rotiller 20 Tl
Fren balataları 20-30 TL
Fren diskleri 80-100 TL arası
Triger seti 320-340 TL
Devirdaim 90-100 TL
Gibi fiyatlandırmalar oluyor...
Sürüş pozisyonu kesinlikle normal cliolardan aynı değildir.
Koltukların fonksiyonu ve koltukların konumu itibari ile farklıdır zaten doğasından dolayı
Kronik arızaları - Klima gazı kaçabilir - Kelebek takılma yapmaya başlayabilir-Yağlı kasnak ses yapmaya başlayabilir - Rolanti valfi bozulabilir.
Güzel bir RS te tabiki bu arızaları çoğu zaman yaşamazsın.
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz önemli bilgiler için.
klima gazı kaçabilir :D doğrudur, kelebek takılmasında da dikkat edilmesi gereken bir kör nokta gaz telinin aşınıp telin içinde bulunduğu hortuma takılmış olması olasılığıdır.
koni ve eibach bileşimi ile tam bir karting arbası olur.
bu arada birisi boyasız rs arıyormuş beni aradı bugün, dedim hepsi boyanıp satılıyor :D motora bakacağına boyaya bakan var anlamıyorum bunları da...
boya olayı benim için kesinlikle sorun değil. öncelikle motor ve dügün bakılmış olması önemli. gerekirse komple boyalı olsun problem değil.
Araç ile 1000 km civarı bir mesafe katettikten sonra RS alacak arkadaşlar için iyi kötü yönleri üzerine bir kaç bir şey yazabilirim sanırım. Problemli kısımlardan başlarsak oturuş pozisyonunun vasatlığını belirtebilirim. Direksiyonda yükseklik ayarı var fakat çok efektif değil, derinlik ayarı da olsaymış farklı olabilirdi belki ama şu hali ile Honda'lardan kötü, 206 GTi'dan da iyi bir pozisyondasınız aracı kullanırken. İkinci problemli kısım olarak Abs'nin çok erken devreye girmesi canımı sıktı. Lastikler iyi durumda Michelin Pilot olmasına rağmen erken giren Abs kullanım keyfini kaçırırken, duruş mesafesini de bence belirgin biçimde uzatıyor. Aracın yol "tutuşu" için çok başarılı diyemeyiz ama yönlendirmesi hassas direksiyon sayesinde oldukça kolay ve eğlenceli. Hızlanma motor gücüne göre normal ve keyifli. Özellikle gaza tepkili motor her viteste başarılı bir ivmelenme sunuyor. Otoban performansı güzel, 230'lara zorlanmadan çıkıyor, sonrası biraz mesafe ister.. Koltukların tutuşu yeterli. Yakıt tüketimi olarak İzmir - Bursa , Bursa - Eskişehir gibi mesafeleri farklı zamanlarda 5.4 - 5.5 litre ortalamalar ile geçtim. Şehir içinde ekonomik ve tepkili motor keyif veriyor.
Kabaca ilk aklıma gelenleri yazdım. Araç yay hariç tamamen standart.
frenler nasıl engin? sanırım gti dan biraz kötüdür. birde yayın yanına ayarlı koni felan olsa daha iyi olur değil mi? sğl bu arada görüşlerini belirttiğin için.
Fren gücü yeterli sadece abs erken devreye giriyor ve pedalın dozajı biraz zor.
pert olan mavi 182 lik değil demi bu :)
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
inşallah bu arkadaşa bu arabayı bu bilgilerle satmamışlardır:)
ARACIM ÇOK TEMİZDİR KAZASIZ'DIR SADECE BOYA VARDIR KEYFE KEDER BOYANMIŞTIR.ARACIMI BİLEN BİLİR EN FULL MODELİDİR.4 HAVA YASTIGI,DJİTAL KLİMA,ABS,YOL BİLGİSAYARI,CRUZE KONTOROL,6 CD ÇALAR,DERİ NUBUK KARIŞIK DÖŞEME,YOK YOK FULL BİR ARAÇTIR ÇALIŞMIYAN HİÇ BİR AKSAMI YOKTUR ARACI GELİN GÖRÜN DERİM...LÜTFEN CİDDİ ALICILAR ARASIN...
O degil de yavrunun fiyat yavas yavas giderek dusuyor :D Sabirla bekliyorum 65 liraya dusmesini :D
Cok firsatci hissettim kendimi :hehe:
Renault Clio 3.0 V6 RS 2005 Model 78.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk