spor koltuklarda 100bin gören her marka arabanın koltuklarının yanları yırtılır birader. inip binerken oraya bastırıyorsun.
sen bunları konuşuyorsan boşver rs git pejo al bence(pejoya gıcığım var). turbo denen zırvaya para dökersin sonra. bak bir arkadaş cuprayı geçecem diye golf r'a rs kadar para döktü. 10 direk saplar o ayrı. ben de satmyı düşünüyorum aslında. bu akşam belli olacak.
iyide hocam ne alaka. para verip mal alıyosun herkez iyisini almak ister. tabiki araştırıp temizini alacaksın. arabanın orjinal sürücü koltuğu yok. yırtılma felan olsa belki kabul edilebilir. orjinal koltuk ve jantlar olmadığı için insan şüpheleniyor. para vereceğin birşeyi tabiki araştırırsın. sen arabanı hiç baktırıp araştırmadan mı aldın?
130 binde sattım ben Rs imi en ufak bir yırtılma yoktu yanlarda.
Ay da bir deri bakımı koruması yapılırdı.
Km ile ilgisi yok bu durumun araca bakmakla ilgili bir durum.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
benim rs inde ilginç olarak ön sağ koltuğun yanında yırtık var ufak ,halbuki en çok kullanılan şoför koltuğu olmalı aslında:S
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
hayırlı olsun hocam. allah kazasız belasız kullandırsın. valla çok sevindim senin adına.inş Allah banada nasip eder istediğim gibi bi rs. nasıl peki ilk izlenimler?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
kırmızısıda cıkmıs rs in
tek renkle sınırlı kalmayın![]()
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.395 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Clio rs ile ilgili izlenimleri ilk fırsat bulduğumda detaylı olarak yazmak isterim. Şimdiye kadar kullandığım 106-206-306 GTi ve Astra GSi'lardan toplamda net olarak daha başarılı buldum. Belirgin olarak Astra'nın yüksek sürat hızlanması ve 200km/h + stabilitesini özletiyor gibi geldi sadece. Bu arada epicurus iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen Bursa'da neredesin? Özelden bir mesaj geç istersen.
Baturalp 5 ileri Getrag, %80 kilitli diferansiyel, kısa tur ve ayar tutmayan debimetre kaldı akıllarda geriye![]()
Alper hocam ile tanışma fırsatını da bulduk aracı aldığım gün, sağolsun fikirleri sayesinde araçla beraber geçecek süreçte yapılabilecekler kafamda daha da netleşti. Utku zaten sana bir şey demiyorum. Rs baba gibi her soru işaretini sana danıştım. Teşekkürler,hanimişte Rs![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)