330 hplik clio rsimizi gümrükten almış arkadaş sahibinden de msj attım antalyadan mı aldınız diye, hayır gümrükten kardeş diye cevap aldım
330 hplik clio rsimizi gümrükten almış arkadaş sahibinden de msj attım antalyadan mı aldınız diye, hayır gümrükten kardeş diye cevap aldım
banada ne perti kardesim yazmıs neyse ..
Aracı tanımayanlar ön farına baksınlar arkadaşın dediği gibi farlar merceksiz bildiğin renault symbollerde bile olan fardır![]()
Onun dışında çok kötü bir durum var
Aracı yakından görmek isteyenler içine oturup yukarı baksınlar
Aracın tavan halısı bizim Barzo Kasa Clio Rs tavan halısıdır
Halbuki 2005 lerde tavan halısı farklıdır.
Alenen söyletmeyin şimdi bana![]()
Bana dokunan insanların göz göre göre yalan söylemesidir.Ana mesele budur.
Fakat şunuda söylemeden edemiycem kesinlikle bunlar benim için önemsizdir aracı alacak olsam.
Benim için önemli olan yürür aksamıdır. Motor sorunsuz olsun Rs tuneri bağladığımda eğriler düzgün çıksın isterse komple boyalı olsun no problema
Motorunda ve yürüründe bir sıkıntı olduğunu duymadım oda bir gerçek gidip görmeden gene tam emin olamam.
Gerisi teferruattur
mavi nın durumu az cok anlasıldı.
gitti antalyada ucuza aldı arabayı. şimdi kime kastırabilirim diye bakıyo.
adamın düşündüğü müşteri profili biz değiliz zaten. bilmeyen birisini bulursa ona satıverecek.
fiyatıda 3-5 kıracak alıcıyı tava getirecek.
330 HP clio rs mi var arkadaş
İngiliz Efsane Willams kalksa gelse gene yapamazlar
Adamlar 260 Hp leri yakalayınca 40 gün 50 gece eğlence yapıyorlar![]()
![]()
bmw_m3_clup 28-06-2011 21:33
kardeşim tel no varmı ben bu aracı yeni aldım eşime ama arcta bir anormallık var ben anladım ama yapan serefsizler çok güzel toplamış bende motoru yuklettim dedim sonra satayım ama ben şimdi şok oldum ben aldıgım kişiye dava acacam klardeş tel no yollasana bana seninle bir tanışayım
banada böle bi msj atmış![]()
Serviste toplandı zaten araba![]()
Yalnız R görüyorum şu an mahkemeler falan denmiş
Bir o yana bir bu yana
Yanıyorsun Fuat abi demek lazım ona![]()
anneme almayı düşünüyorum tüp var mı araçta dedim..
araç muhayyer, tüp benden olsun taktırır veririm dedi![]()
YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-
tayfuncrx ( 4 ) 28-06-2011 21:17
mrb .330 hp nasıl oldu araba ? bide ön farlar neden merceksiz
bmw_m3_clup 28-06-2011 23:18
farlar soldugu için degiştirdik servisten siparişi verdik daha gelmedi araç gümrükte yattıgı için farlar solmuştu aracın motoru agzına kadar atmosferik oldu ve turbo katagorülerle kaldırıyoruz
adam masallah güzel yazıyor ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)