2.0 tfsi k03 lü motor zaten sadece yazılımla 230 civarı oluyor minimum, bu speclerle çok daha iyisi olabilir, benzin konusunada bu kadar takılmamak lazım :)
Printable View
2.0 tfsi k03 lü motor zaten sadece yazılımla 230 civarı oluyor minimum, bu speclerle çok daha iyisi olabilir, benzin konusunada bu kadar takılmamak lazım :)
specler derken adamda bi fmic var down pipe var yazılım var...max:10 hp daha fark ettirir bence...güzel degerler...
Değerlere kötü demedim ben zaten daha fazlası alınabilir dedim, speclerdede daha ne olsun orjinal turboyla? benzin pompası ve dumpvalve yok zaten sadece.
revo stg 2 + cooler + benzin pompası + downpipe +komple egsoz +dumpvalve +cai ile 270-280 max alınıyor bu motordan. 290 hayal olur. He alırsın ayrı mevzu kaç km nasıl gidersin o da ayrı mevzu.
Bu alından değerde 5-10 hp fazla olabilirdi ama her araç aynı gücü vermiyor normaldir..
maşallah beygirlere bakya o zaman biz cupra alacagımıza fr alsaymışız 290 hp vavv stega 2 plusk04 oda revo 350 hp şuan araba 3071 dynoya çıkarmadım ama tahmini 430 440 hp civarı gibi
248hp bu specler ıcın az b deger daha da fazlasını alıyor k03 lu tfsi lar.B ara forumda arkadasımın Golf Gti ının b kac vıdeosunu ve dynosunu paylasmıstım,son dynosunda fmıc taktıgında 278bg almıstı.290 lar belkı cok zorlama peak degerler olur ama 270-280 aralıgında degeler alıyor bu motor k03 le.bahsettıgım arabada yazılım,duz boru,Cai,forge dv,ths cooler vardı.
k03 le daha güzel çıkar fmic filtre ve egzosla .. siz memnunsanız sıkıntı yok gerisi hikaye ..
3071 ile dyno ve roll videolarını da bekliyoruz typer46 :)
dostum sen biraz küçümser yazınca bende öyle yazım kimin ne olduğnu nekadar bilgisi olduğnu bilemeyiz bide sanayide yatıp kalkmakla iş bitmio http://www.techturkey.com/forum/proj...000-turbo.html buraya bakarsan benimde ne kadar bilgili olduğmu ve kime akıl danıştığmı göreceksindir iş bilmişlik taslamakla olmuo ben sadce merak edip konu açtım ama polemiğe girmeye gerek yok...
saygılar...
ok tartışmaya gerek yok teşekkürler...
Havada uçan beygirler falan yok olmayacak şeyler yazmadık, bizde cupra sahibi olduk neyin ne olduğunu biliyoruz. Arkadaş'ta yazmış zaten İstanbul'da aldığı güçleri. Sahibi memnunsa sıkıntı yok Allah kaza belasız binmek nasip etsin.
Maşallah..
teşekkürler...
fıltreyle değerler turbo olan bır araç için çok fazla değişmicektir yazılım biraz guncellenmeli cunku stage2 ile ozamanlar egsoz varken yapılmıştı ama şimdi ıntercooler takılı fıltre diyorsun benzın pompası varmıydı sende mustafa bu arada ayrıca adana bu aralar sıcak adanadakı daynonun çokta tam olarak sağlıklı olduna ınanmıyorum 255 olur gibi şuan,ama k04 e geç derim sana hayırlı olsun