tanıştığımıza çok memnum oldum arkadaşlar,,,keyifli bi gece oldu,,,yeni karting pistimizinde tozunu attırmış olduk :) gerçekten üzel olmuş pist................
Printable View
tanıştığımıza çok memnum oldum arkadaşlar,,,keyifli bi gece oldu,,,yeni karting pistimizinde tozunu attırmış olduk :) gerçekten üzel olmuş pist................
resım yokmu resımmm :)
erken ayrılmamıza rağmen keyifli bi gün...tabi benden sonrası asıl buluşma olmuş....herkee teşekkür.......
geçtin kardeşim geçmeyede kasnaklı cooperS e boy boy olunca saxo bi ön plana çıkıo tabi :D
ordan geçerken tesadüf kamerama takılmış mcs saxo soldakide s13 o da eğleniyo kendi çapında :)
Not: s13 o geceki e46 m3 ü de geçmiştir :)
http://www.youtube.com/watch?v=1EcfSJzyik8
valla mesafe yok oraya doğru bastılar işte ya bi tek ahmet abiin çektiği video var
kimsede mı ogun makına olmaz yaa :D:D:D:D
iyiki ben gelmemişim:)
Neden kıne cem abi :soru: :soru: :soru: :beuj:
:D:D:heyoo::heyoo:
guzeldi herşey
bi edit olayı yaşanmışta
ben izah ediyim, yokuş yukarı cooperı olan arkadaşımız vites atınca araba sarıp üstüme doru geldi 2 ye erken atıp 1sn fln beklemek zorunda kaldım, dönüşte düzgün basınca 2-3 boy oldu rahat kendide öyle söyledi, çok teşekkür ederim ona da okuyosa burdan
fark banada biraz fazla geldi ben cooperın geçecegini tahmin ediyodum sitede varsa cooperi olan arkadaş deneyebiliriz, bende merak ediyrm
bu istanbullu arkadaşlara kızıyoduk istanbul arabaları bi başka mı gidio sanki die ama galiba gerçekmiş:D
vayy maşallah:)
kardesim arabanin masallahi var gercekten, standart cooper la boyle yurumen cok iyi gercekten tebrik ederimilk olarak, ikinci olarak bende cooper sahibiyim fakat benim aracim standart degil ama istersen 10 gun sonra falan ankarada olacagim deneyebiliriz :icon_tup:
diger cooperci arkadas dsc acik basmamistir umarim tabi bu arada :)
teşekkür ederim cosmic, geçip geçilmek önemli değil deneriz gelince hbr verirsin bana, dsc acik dediğin antipatinaj sanırım, kapalıydı galiba sarıyodu araba..
DSC büyük ihtimala açıktı.. ben bi çok kez minilerde bu sistem farklı işliyo kalkarken kapatın dememe rağmen minici arkadaşlarım "olur mu yaw araba sarar o zaman" mantığındalar hala..
ayrıca bugün mininin sahibiyle görüştük meğerse arabasında kasnak yokmuş..19luk kasnak takıldı arabaya ama volanla ilgili bi sorun yaşadığı için şimdilik söktüğünü söylüyo.. boş bi günde yine deneriz inşallah mini de kimse olmadan.. (kasnak da olmadan:))
Çağlarcım siz son hız denemelere, buluşmalara devam :)
biz tatildeydik 1 aydır uzak kaldık bu muhabbetlere katılırız yakında
görüşürüz
eet hiç bişi değiştirmeden gidip 19 kasnak taksın çok güzel olur; makineyi evde salonda sergiler sonra ;dsc de kapatmasın sarar araba hahaha
dsc, abs sensorlerine bagli calisan bir sistem, ve 4 tekerdede bir adet sensor var bu sensorlerden biri arabanin patinaja dusmesi v eya arkadan, onden kayma durumunda o tekeri kitleyerek arabanin yol tutusunun bozulmamasini saglar :)
eger dsc acik bastiysa arkadasimiz 1. vitesten 2. vitese gecerken araba gaz keser patinaji engellemesi icin... ama eger kapali bastiysa iste o zaman zaten araba sardi diyorsunuz o zaman super sonuc tekrar tebrikler :)
dscyi kapamazsa dire 3 boy farkeder alt suratte bastıysanız...
dsc kapalıydı bence cok sardı çünkü
cosmicle deneyince belli olur zaten, bide stock 320d ile stock typeR la nasıl olucak onuda merak ediyorum, hırs yapmadan deneyecek arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.
sinan kayboldunuz valla nasıl tatilmiş öyle
benim 320d stock :rolleyes:
cosmic type r la denedınmı ordan bi yargıya varırız
DSC işini yarın öğrenicem kesin olarak ama bence dewredeydi.. çnkü önceden çok tartıştık ben kapatman lazım kalkarken dedim, cooper cı arkadaş da saçmalama kapatılır mı hiç dedi..
1-2-3 hepsinde sarıyor :D Zaten roll değilde drag yaptıysanız,cooper s'in kalkışı iyi değildir,dsc kapalı olsa bile sarmaya devam eder,saxo zaten güzel kalkan bir araç,muhtemelen cooper s sararken saxo gitmişti :) dsc kapalı olursa bir nebze daha az sarar,ama kesinlikle yine saracaktır..
1. rolling yapıyoruz, 2. vites atınca adam kafadan üstüme sarıyor dsc açık olması mümkünmü ? 3. nasıl bir arabaymış bu 1-2-3 sarıyor 4. cooper geçiyor ya yalandan çektik biz videoyu amma sıkıntı oldu bu iş gerdi beni, getirin bi cooper deneyelim kurtulalım, başar senin araba stockmuşya onlada deneriz.
bu akşam deneyek gençler.......
bide eğer minide kasnak yoksa vede 1 de bastılarsa ztn geçemez o saxoyu son süratlere kdar
çağlar sıkıntı olucak bişey yok ki kardeşim.. arkadaş malesef bizi yanlış bilgilendirmiş kasnak meselesinde.. ki zaten sende tanıosun bizi öyle oldu geçtin yoksa S alırdı falan gibi bi idda da yok ortada, arabadır sonuçta bu.. sadece cooper ın sahibi arkadaş forum muhabbetlerine uzak onun yerine ben anlatıyorum.. bugün görüştm kendisiyle DSC dewredeymiş, sarı ışık yanmıyodu dedi.. zaten karting yapalım diyoruz bi akşam araşırız geniş geniş yine deneriz. (dsc dewrede olmasaydı geçerdi muhabbeti de yapmıyoum ama yanış anlaşılmasın.. madem öyle kapataydın derler soora adama :D)
denemeden önce otururken kasnakla filtre var demişti 7-8 kişi vardık sanırım orda herkes duydu, sonra yok demiş galiba ilginç , bide anti patinaj devredeyken vites atınca arabanın kafadan kayıp 1 şerit oynaması da ilginç tabi,
sorun değil benim için cooper geçmiş olsun alper
combolar sıkıntı mıkıntı yok hırs falanda yapıyoruz sanmayın aman diyim nitekim hırs yapıcak bir durum yok zaten :) şimdi marka fanatiği damgası yemeyelim ben cooper ın sahibini tanımam etmem, onuda savunmuyorum :D
standart cooper ı geçmesi zaten olası bişey ben kasnaklı diyince ona şaşırdım sadece :) yoksa sorun yok... ama Çağlar diyorki üstüme geldi sararak diyor buda demektirki dsc kapalıydı yoksa sarmaz :)
ben bugün istanbul' a gidiyorum, haftaya döneceğim çarşamba perşembe bir buluşma ayarlayalım oturur muhabbet ederiz hemde araba deneriz, ***** ben kaçırdım malesef bu seferkini :(