abi konunun bizimle bi alakası yok
Printable View
o akşam oturup konuştuğumuzda minici arkadaş daha önceden s2000 le denediğini söyledi ve 4. vitese kadarda kafa kafaya gittiğini söyledi 4. vitesde s2000 ayırmaya başlıyomuz zaten bunu duyunca çağlarlar o zaman denemeye gerek yok sen bizi geçersin dedi ama gırgırına yinede deniyelim dediler arkadaş o akşam mini nin 200hp olduğunu kasnak,filitre olduğunuda söyledi.Kimin geçtiği önemli değil,sonuçta orda biri geçecek ama kasnağı olmayan arabayı denemeden önce niye var denilsin??? eğer s2000 le yürüdüyse mini,çağların saxo demekki s2000 e 2 boydan fazla veriyo:) ilk konuşulanlarla sonrakiler birbirini tutmuyo.dsc açıktı diyo arkadaş çağlarda 2. vitesde sararak üstüme geldi diyo.Bence bunlara gerek yok 2 araçta güzel yürüyodu ikisinede MAŞALLAH ama o gün bizim gördüğümüz,saxo miniyi geçti.
orası öyle ona benımde bişi dediğim yok
sadece kasnak ve filtre ile 200 hp çıkmaz başta o araba, hele hele kasnak ve filtreyle s2000 le kafa kafaya gitmesi imkansız :D
eğer s2000 le kafa kafaya gidiosa deneyelim o arkadaşla :D
bence o mini ci arkadaş biraz yalan söylemiş :D
ulan kimisi modifiye yapar soylemez kimisi yapmaz yaptım der ne cins adamlar var.
unutmusum kardes dogrudur..
Kasnak filtre 200 hp maşallah :D biz kendimizi boşa kasıyormuşuz:D
ya çağlar benim öyle bi iddam mı war? öyle bi adam mıyım ben az çok tanımadın mı?
bana ne miniden, mininin fanatiği olsam boy boy geçti saxo yazmazdım zatn buraya. bende o gün kasnak war diye biliyodum ama meğerse 2 haftadır sökükmüş kasnak.
o gece orada olanlar iyi bilir ben hep vtec we saxo geçer dedim.. cem abiyle (C-CAR) iddaya bile girdim mini geçilir diye şimdi minici gibi olduk yaw:beuj: ayrıca o araba da kasnak olsun ne olıursa olsun yine saxo geçer diyorum ben.. (soförlük de önemli çnkü)
kasnak ne yaw?????????:D
supercharger kasnağı :D
bakınız;
http://img340.imageshack.us/img340/9918/pulley01ky9.jpg
küçücükde bişiymiş. muhabbeti 8 sayfa ahahahahahhaha:D
ahahaha,küçücük ama işlevi büyük abi :D
belli belli... çeneye yarıyo:D
ya bide bu bahsedilen cooper da m3 eksoz, headers ve 19 luk kasnak varmış :D benim bir arkadaşıma aracın sahibi böyle söylemiş, 200hp nin üstünde demiş... benlede denemek istediğini söylemiş sanırım :)
değişik bir durum tabi :D
konu guselmişte kaçırmısız:) saxoya bı tebrıklerde benden.. gerçi cemın 106nında s ı nasıl gectıını zamanında görmustuk:)
buluşma yok mu :)
cooperS var 500 hp :D
nee 500hpmi :D chiple 550 olur o :D
her turlu bulusma var genclik her amaca yonelik olabilir...isterseniz araba deneriz isterseniz oturur muhabbet ederiz...
standart saxo vts var :) çağlarınki chipliymiş bu chipsiz ama turbo :)
olir serkan yaw m3 varsa onlada deneriz hirs yok bizde maksat muhabbet...
XoR koray ankarada :)
muhabbete gelırız bızde:)
yapalım bi buluşma daha
bize uyar gelırız korayla....
532 747 75 05 benım tel...Can
yarın akşam dönecek herhalde koray ama akşam bı buluşma olursa katılırız
ben daha denemeye araba getirmem :D
olur alpercim öyle yanlış anlaşılmalar :) getir sen atraksiyon olur :)
e bulusun hadı xor korayda orlardayken benmı organıze edem yaw:)
eee beyler son durum nedir?? buluşma mı var yoksa :)
varsa ayarlayında gelelim :)
gelın gelın
serkan gelırken barışı da getır :p
bızdık...önumuzde de megane sedan vardı izzet ;)
köroğlunda oturduk nargıle muhabbetı falan...
buluşma olsada gelsek görkem...
fena da olmaz
sarışınlar fena gökhan...
bu cumartesi akşamı falan bişeyler ayalayalım herkes müsaitse... tabi bizim evdeki yol çalışması biterse :D şu an garajda araba çıkartamıyorum