Hayırlı olsun böyle haberleri duymak çok sevindirici. Kendimiz fırlatıcağımız günlerde gelcek ama fırlatabilmek için önce uzun menzilli füze teknolojisine sahip olmamız gerekiyo onlarda olcak inşallah. Devamını bekliyoruz.
Hayırlı olsun böyle haberleri duymak çok sevindirici. Kendimiz fırlatıcağımız günlerde gelcek ama fırlatabilmek için önce uzun menzilli füze teknolojisine sahip olmamız gerekiyo onlarda olcak inşallah. Devamını bekliyoruz.
hayırlısı olsun güzel bir haber..
mustafa ekibinizin ve sizin elinize saglık kardeşim tebrik ederim başarılar dilerim
çok gururlandım
Bu BILSAT'tan sonra bildiğim 2. mikrouydumuz oluyor, ama hem daha çok yerli üretim yüzdesi hem de güzel BILGE, ALP, GEZGIN-2 modülleri ve asıl RASAT ismi ile inşallah dizayn ömrünün üzerinde ve verimli olarak çalışır.
Emeği geçen herkese teşekkürler, sanırım fırlatma tarihlerinde ben de hasbelkader Kazakistan'da Yasny civarlarında olacağım, belki Dnepr'i fırlatılırken izleyebilirim.![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Oncelikle tebrikler, basarilarinizin devamini dilerim. Fakat bilmeyen biri olarak soruyorum neden Rusya'dan firlatilacak?
Maşallah umarım dilediginiz gibi sorunsuz bir fırlatma olur ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Yok vasat olmasin yok oyle yok boyle ne kadar girisimleri baltalayan basarisizligi kendine huy edinmis insanlar var...
Tebrikler , tesekkurler cok sevindirici bir haber.. ( Boklamadan 2 kelime yazmak o kadarda zor degil...)
inşallah yarın 10:12 itibariyle uzaydayız.
RASAT Güncesi | Dünyaya 700 km'den bakıyoruz
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Yerli uydu uzay yolunda - Milliyet.com.tr
Guzel haber gurur duydum
çok guzel haberler bunlar bızım ıcın tebrıkler
Merak ettim şimdi bu uydu yer gözlem uydusu , peki bunun içine Rusya ya o kadar yol gidiyor sonuçta orada yazılım atamazlar mı , bizim izlediğimizi onlarda izleyemez mi ?? Bilmediğim den soruyorum sonuçta yer gözlem istihbarat için yapılmıştır diye tahmin ediyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)