bildiğiniz biodizelyanık yağ işte lokantalardan çıkan çekin içinize bildiğiniz kızartma kokuyor
![]()
ham petrol ırak mazotu
www.honda-tech.com
beyaz birsey giymeye korkar olduk adam durakta beklerken dipgaz kalkış yapıyo üst bas her yer kapkara..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kokusu ağır kara duman görünüzmü kesin yağ)konyadayım alayı yağ kulnyo gözümlede kaç kez gördüm az yakıyo motoru yiyo o ayrı
valla bende şehiriçinde çalışıyorum artık millet:d ne bulursa atıcak odereceye geldi kazandıgın paranın 3 de 2 sini akşam mazota vermemek için herkes bişeler koyuyo
10 numara yağ (10 numara yağ / atık yanık motor yağı / atık restorant yağları) + solvent.. Zamanla özelliğini yitiren enjektörlerde karışımı bozup dumanın iice çoğalmasını sağlıyor. Bi süre sonrada motor hoşaf oluyor zaten. Tabiki ciddi fiyat farkı var ama biz yinede normal mazot tercih ediyoruz. Uzun vadede bildiğimiz mazot daha karlı..
Ha unutmadan ortalama bi hatta çalışan otobüsün günlük ortalama yakıtı 300/350 tl arası iken üstteki karışımla 180 civarında oluyor tüketim..
Giresundaki kazanın sebebi ise bu karışım değil, travego ve diğer yeni nesil motorlardaki blue tech teknolojisinde yanlış kullanılan maddenin infilak etmesi sonucu, şöförün panikleyip direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ilgili o durum..
kafeRS
abi o otobüsler mazota ilave amonyaklı bişeyler yakıyomuş. patlayan da amonyak deposuymuş. zaten yeni nesil motorlar 10 numara yagı pek kabul etmiyo.. medyanın sallaması otobüsün 10 numara yağdan patladıgı...
2 tane kamyon var pederde senelerdir yag yakıyo en ufak bi riski yok .. yani mazotdan bile güvenlitek sıkıntı dumanı
![]()
B18c specR swap eg
ankara belediye otobüsleri doğal gazla çalışanlarda egzozda kurum bile yok ve hatta günü 60 tl lik doğal gazla tamamlıyolar diyerleri inandıkları herşeyi yakıyolar vallaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)