sigara içmemi çıtır boyalı lokal
Printable View
sigara içmemi çıtır boyalı lokal
Forumdan biri aldım arabanı hesap no ver falan dıye saka yapmıs olmasın:D
çok ağır hasarı yokki büyütmenin anlamı yok aslında.
ustanin kim oldugunu ogrensek ya.. :D
bu gene cok büyük bişey deiL ki nelerii var..
önemli bişi degil degişen yok saece kaporta hasarı var önemli olan yanlış beyan etmesi cizikten boyalı demesi bence yanlış direk söylese cok daha iyi olurdu kazası var ama ama böyle böyle
Sorarsan eğer piyasadaki bütün 106Larda keyfe keder boyalı değilmi ? Hangi satıcı malını kötüledi bu güne kadar ?
arabamı satıp 2.el araba almaktan korkuyorum gerçekten. Kime güveneceğimi şaşırdım
geçen gördüm ilanı vay güzel araba diyordum birde hala güzel de sahibi kelek çıkmış olur böyle şeyler
biz camurluk ucları ezilip sadece kaputu değişti diye kazalı olarak sattık aracımızı oldugu gibide anlattım resimlerini göstererek boyle ilanlara bakarsak bayiden cıkma sıfırmış bizim araclar yazık gunah ya
Adam yalan söylememişki betonlar çizmiş aracı :D :D
boya taknıtısı olan aramasın yazan hiç bir ilanı aramaya gerek bile duymuyorm kesinlikle yalan dolan işler.zaten adam akıllı arabasını boyatan yada boya oldugunu bilen kişi 3-4-5 -10 parçada parçalarıda açıklayarak yazıyor boyasını bu ne boya takıntısı olan aramasın zaten cümle direkt itici geliyor ....
edit......
jantlar tamir olduysa helal olsun ustaya.. Bence onun dışında büyütücek bişi yok araçta.. Yanlış bilgi vermesi dışında tabi..
Kazadan önce çekilmiş olmasın fotolar :)
usta nie yadırgıyosunuzki adam değişeni olmayan demiş belkide düzelmişlerdir değişmemiştir parça:D
ya buna ne demeli:D ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1512271/detay/Alıntı:
4800 devir'den sonra chip devreye girmekte ve 4800-8000 devir aralığında araç, normalin 3 katı fazla hızlanmaktadır...