bende şu 11 airbag muhabbettine bitiyorum =)
İÇERİŞİNDE SİGARA İÇİLMEMİŞ OLUP ENDER BULUNABİLİNECEK KEYİFLİ BİR ARAÇTIR... [Bizzat arac sahibini tanıyorum sigara içtim :D whuhuuh
]
Printable View
bende şu 11 airbag muhabbettine bitiyorum =)
İÇERİŞİNDE SİGARA İÇİLMEMİŞ OLUP ENDER BULUNABİLİNECEK KEYİFLİ BİR ARAÇTIR... [Bizzat arac sahibini tanıyorum sigara içtim :D whuhuuh
]
adam nasılda emin kendinden :) yazık valla
yok ancak herhangi bir küfür gönderemiyor..
edit : ilan şikayeti var bilgilerin hemen altında şikayetimi yaptım..
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1035&b=49510126
Burdan şikayet edebilirsiniz.. :)
onur un a3 le denediği videosu benim pc de duruyo şimdi tanıdım arabayı =)
15 lıra teklıf ettım bakalım ne cvp gelıcek beklıyourm :D
2 ayrı aracı kesip birleştirenler var bu onun yanında bişey diyil : )
36,5 a sattım canım yazdı bana :D
Zaten ben artık çizikten boyalı keyfe keder boyalı laflarına inanmıyorum yok tavanına saksı düşmüş yok kabuta taş çarpmış:) yani dürüst adam zaten belli ediyo kendini ayrıca basit şeylerden boyatanlar resimleride gösteriyo ayrıntılı bir şekilde o yüzden piyasanın çok altında olmadığı sürece böyle arabalara yanaşmamak lazım. Geçen baktık bizde bi arabaya 2004 vtec 2 gri araba komple boyalı dedi.Niye dedik keyfe keder diyo:) İnsanlar şahsiyetsiz olursa böyle oluyo.
ankarada bu arabayı dikkatli bir kişi bilir,bu jantlı ve yaysız golf görmedim.bu benim arkadaşın aracı.kendisi anlattı yarışırken birisiyle virajda böyle bi durum olmuş.pertemi çıkardı öylemi sattı öyle birşeyler.deneme videomuzda var bu araçla.ne yalancı adamlar var 2.el olayı bitti artık,benim aracımda gerçekten sigara içilmedi ama içende içmedim diye satıyor anlamadım :)
vay be..çizikten boyanmış..:)
yazık gerçekten yazık, bu insanlar gece nasıl rahat rahat yastığa başını koyup mışıl mışıl uyuyorlar hayret ediyorum. Ben arabalarımı sattıktan sonra bile içim huzursuz oluyor ya benim bilmediğimde birşey çıkarda yalancı durumuna düşerim rezil olurum hak yemiş olurum diye.
Icinde sigara icilmemistir ama kaka yapilmistir...