3-4 yıllık hızlı bi arabayı verip minimum 10 yıllık eski, yavaş ve yüksek km li araba almazdım ben. m olsa belki de sırf bmw diye hiç gerek yok.
bmwnin artısı yokmu var tabi ki ama yeni yenidir.
3-4 yıllık hızlı bi arabayı verip minimum 10 yıllık eski, yavaş ve yüksek km li araba almazdım ben. m olsa belki de sırf bmw diye hiç gerek yok.
bmwnin artısı yokmu var tabi ki ama yeni yenidir.
dostum elinde czt gibi önü açık araç varken bence gt almak mantıksız. rc de sizin için mantıksız galiba, çünkü konfor yok![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
o fiyatlara megane rs bakardım heralde czt den sonra![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
sor dostum sorun yokgenelde gt de olan rc de olmayan cam tavandır. rc lerin büyük çoğunluğunda yok. en bariz farkı koltuklar, spor koltuk var rc de. süspansiyonları galiba %30 daha sert gt ye göre. rc de esp sınırsız kapatılabiiyor, gt de 50km ye kadar kapanıyor. rc 175hp, gt 150hp. bir çok fark var forumda bulursun ilk aklıma gelenler bunlar.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Her dakka basmicaksan rolling drag pek takmayıp beni tatmin etsin diyorsan al gt.
Çok şükür bana bi sıkıntı çıkarmadı ben sürekli basmam ve a dan z ye bakımını yaptırırım km beklemeden.
Donanım olarak çok çok iyi.. Bende manuel e 46 düşünüyordum gt almadan önce ama şimdi iyiki almamışım diyorum. Herkezin altında var ve sonuçta eski bir araba..
Size tavsiyem gt ama hız rolling ve motoru yüklemek istiyorsanız czt yi vermeyin sakın![]()
İmkanın varsa 207rc düşün yoksa temiz bi e46 320 olabılır tatlı tatlı yanlarsın vs. seklı yeter
Edit: Gt'lerın baya sorunlu oldugu soylenıyor ve performansı vs tatmın etmeyecektır. Czt bence Gt'den cok cok daha mantıklı bır araç yani czt satıp gt aldıgına değmez bence ama 207rc dersen durum degısır; her yonuyle gt ile alakasız![]()
Mesaj Alındı Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler. GT Defterini Kapattınız Benim İçin
318 Zaten Pek Düşünmüyordum, Olurda Temiz 3.20 Gelirse Belki Değiştiririm Yoksa CZT'min Kıymetini Bileyim Dimi![]()
Uzun suredir japon otomobili kullanıyorum.Suan a3 8L sahibi oldum.Sizede eski kasa s3 ler aklıma ilk gelen oldu.CZT den sonra s3 cokta yavas gelmez sanırım.
alacaksan e 46 m paket 3,20 ci olsun derim ben BMW de. Gt için şunu söyliyeyim ;bende yok ama bir abimde var burada turbosu tatminkar chip emme ve kat iptali ve blow off la baya keyifli oluyor tabi biraz oynamak lazım .ama bence aracın gayet iyi satma derim hem huyunu suyunu biliyorsun nasılsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)