User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: 207 gt & 3.18 & 320

DogukanB
    Misafir
    3-4 yıllık hızlı bi arabayı verip minimum 10 yıllık eski, yavaş ve yüksek km li araba almazdım ben. m olsa belki de sırf bmw diye hiç gerek yok.

bmwnin artısı yokmu var tabi ki ama yeni yenidir.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum elinde czt gibi önü açık araç varken bence gt almak mantıksız. rc de sizin için mantıksız galiba, çünkü konfor yok
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o fiyatlara megane rs bakardım heralde czt den sonra
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

_SeLim_07_
    Misafir
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum elinde czt gibi önü açık araç varken bence gt almak mantıksız. rc de sizin için mantıksız galiba, çünkü konfor yok
    Ben pejoyu 206 dan sonra pek takip etmedim. Yav benim bildiğim RC, GT den daha iyi ama konfor olarak ne eksisi var ki herkes aynı şeyi söylüyo GT de olup RC de olmayan ne var ? Sadece merakımdan soruyorum ve söz bu son sorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben pejoyu 206 dan sonra pek takip etmedim. Yav benim bildiğim RC, GT den daha iyi ama konfor olarak ne eksisi var ki herkes aynı şeyi söylüyo GT de olup RC de olmayan ne var ? Sadece merakımdan soruyorum ve söz bu son sorum
    sor dostum sorun yok genelde gt de olan rc de olmayan cam tavandır. rc lerin büyük çoğunluğunda yok. en bariz farkı koltuklar, spor koltuk var rc de. süspansiyonları galiba %30 daha sert gt ye göre. rc de esp sınırsız kapatılabiiyor, gt de 50km ye kadar kapanıyor. rc 175hp, gt 150hp. bir çok fark var forumda bulursun ilk aklıma gelenler bunlar.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her dakka basmicaksan rolling drag pek takmayıp beni tatmin etsin diyorsan al gt.
    Çok şükür bana bi sıkıntı çıkarmadı ben sürekli basmam ve a dan z ye bakımını yaptırırım km beklemeden.
    Donanım olarak çok çok iyi.. Bende manuel e 46 düşünüyordum gt almadan önce ama şimdi iyiki almamışım diyorum. Herkezin altında var ve sonuçta eski bir araba..
    Size tavsiyem gt ama hız rolling ve motoru yüklemek istiyorsanız czt yi vermeyin sakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her dakka basmicaksan rolling drag pek takmayıp beni tatmin etsin diyorsan al gt.
    Çok şükür bana bi sıkıntı çıkarmadı ben sürekli basmam ve a dan z ye bakımını yaptırırım km beklemeden.
    Donanım olarak çok çok iyi.. Bende manuel e 46 düşünüyordum gt almadan önce ama şimdi iyiki almamışım diyorum. Herkezin altında var ve sonuçta eski bir araba..
    Size tavsiyem gt ama hız rolling ve motoru yüklemek istiyorsanız czt yi vermeyin sakın
    aynen katılıyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanın varsa 207rc düşün yoksa temiz bi e46 320 olabılır tatlı tatlı yanlarsın vs. seklı yeter
    Edit: Gt'lerın baya sorunlu oldugu soylenıyor ve performansı vs tatmın etmeyecektır. Czt bence Gt'den cok cok daha mantıklı bır araç yani czt satıp gt aldıgına değmez bence ama 207rc dersen durum degısır; her yonuyle gt ile alakasız

_SeLim_07_
    Misafir
    Mesaj Alındı Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler. GT Defterini Kapattınız Benim İçin

318 Zaten Pek Düşünmüyordum, Olurda Temiz 3.20 Gelirse Belki Değiştiririm Yoksa CZT'min Kıymetini Bileyim Dimi

Ozgr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio RS te düşünebilirsin modelli güzel temiz bir RS hiç sürmedim fakat gidişi ve görüntüsü güzel

R-Turbo
    Misafir
    Mesaj Alındı Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Teşekkürler. GT Defterini Kapattınız Benim İçin

318 Zaten Pek Düşünmüyordum, Olurda Temiz 3.20 Gelirse Belki Değiştiririm Yoksa CZT'min Kıymetini Bileyim Dimi
    bence Czt'nin kıymetini bil... bende satmadan önce böyle düşünüyodum o yüzden gayet iyi anlayabiliyorum seni

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Czt'yi yükleyip typerlarla yurumek bence daha mantıklı

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun suredir japon otomobili kullanıyorum.Suan a3 8L sahibi oldum.Sizede eski kasa s3 ler aklıma ilk gelen oldu.CZT den sonra s3 cokta yavas gelmez sanırım.

_SeLim_07_
    Misafir
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun suredir japon otomobili kullanıyorum.Suan a3 8L sahibi oldum.Sizede eski kasa s3 ler aklıma ilk gelen oldu.CZT den sonra s3 cokta yavas gelmez sanırım.
    Düşünmedim değil, sahibindende gördüm bu bütçelere yakın 1-2 tane.. 4 Çeker yan yan Ama 3.20 alıp piyasa yapmak da içimden geçiyor yaaa

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacaksan e 46 m paket 3,20 ci olsun derim ben BMW de. Gt için şunu söyliyeyim ;bende yok ama bir abimde var burada turbosu tatminkar chip emme ve kat iptali ve blow off la baya keyifli oluyor tabi biraz oynamak lazım .ama bence aracın gayet iyi satma derim hem huyunu suyunu biliyorsun nasılsa.

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünmedim değil, sahibindende gördüm bu bütçelere yakın 1-2 tane.. 4 Çeker yan yan Ama 3.20 alıp piyasa yapmak da içimden geçiyor yaaa
    CZT lerin onü acık arbalar oldugunu duydum gordum cok ilgili değilim detayını bilmem ama bu 1.8T lerde hicde fena değilmis Model düsürmekten cekinmiyorsanız güzel bir tercih.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)