User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: lpg'yi söküp muhaneye girme ?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpgnin işli olmaması hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz trafilte gezerken 1buçuk sene öyle gezdim.. polis neden işli değil derse yeni taktırdım dersin.. 1 ay süren var fatura tarihinden sonra ki 1 ayı geçirsen bile cezasını ödüyosun 55 lira gibi bişey yine aynı faturan ve projenle işletiyosun..

ama konuya gelirsek sök tak parası işletme parasından fazla tutar.. elinizde faturanız porjeniz yoksa bile 150lira gibi bişey tutuyo proje çizdirmek ve yeni fatura almak.. 85 de ruhsat sızdırmazlık vs. 250 gibi bi rakam tutar enazından 2 sene sonra tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız..

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg tankının üretim tarihi geçmemişse proje çizdirip işletin derim.Diğer türlü sök tak daha fazla ödersiniz

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayenede de kaçak için birşey yapılmıyor ki . sızdırmazlıkda malzemelerin seri numaralarına bakılıyor,kaçak varmı diye bakılıyor ki bu zaten lpg montajını yaptırdığınız yerde bakılıyor.. kaçak olabilcek yerlerde vidalar vs. öyle mezar olcak nedir anlamadım ben? ve ya lpg nin sıkıntısı nedir?
    yani sonuçta muayneden geçebilmek için sızdırmazlıktan geçmesi gerekiyor demi... ayrıca ben lpg ye karşı bi insan değilim ama böyle saçma sapan muaynesiz kaçak kullanımlara karşıyım... arabanda kaçak olur birisi sigara izmaritini atar olay biter veya araba hareket halindeyken alev alabilir.... yani lpg şakası olmayan bi konu...
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence sök git boruları falan saklama ben cumartesi gittim muayeneye gaz dedektörü ile kaçak varmı diye ateşleme bobinine baktılar arkadaşla şok olduk

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpgnin işli olmaması hiçbir şekilde sıkıntı yaratmaz trafilte gezerken 1buçuk sene öyle gezdim.. polis neden işli değil derse yeni taktırdım dersin.. 1 ay süren var fatura tarihinden sonra ki 1 ayı geçirsen bile cezasını ödüyosun 55 lira gibi bişey yine aynı faturan ve projenle işletiyosun..

ama konuya gelirsek sök tak parası işletme parasından fazla tutar.. elinizde faturanız porjeniz yoksa bile 150lira gibi bişey tutuyo proje çizdirmek ve yeni fatura almak.. 85 de ruhsat sızdırmazlık vs. 250 gibi bi rakam tutar enazından 2 sene sonra tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız..
    150 liraya proje ve fatura olayını çözebilecegim bi yer var mı tavsiye edeceginiz Ankara da

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esimsir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bence sök git boruları falan saklama ben cumartesi gittim muayeneye gaz dedektörü ile kaçak varmı diye ateşleme bobinine baktılar arkadaşla şok olduk
    sordunuz mu neden yapıldıgını bukadar şaşıracagınıza ? belki birşey öğrenemiş olur ve gereksiz bir mesaj atmış olmazdınız.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

esimsir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sordunuz mu neden yapıldıgını bukadar şaşıracagınıza ? belki birşey öğrenemiş olur ve gereksiz bir mesaj atmış olmazdınız.
    valla bence bilmediğinden böle bişey yaptı bide şöle bişey var sorsak sana mı sorcam diye ters cevap almakta var işin ucunda bide arabanın gecmemesi zaten kapıda arkadan dua ettik gecsin diye sonuçta herşey kontrolü yapanın elinde

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esimsir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bence bilmediğinden böle bişey yaptı bide şöle bişey var sorsak sana mı sorcam diye ters cevap almakta var işin ucunda bide arabanın gecmemesi zaten kapıda arkadan dua ettik gecsin diye sonuçta herşey kontrolü yapanın elinde
    mantıklı bir davranışa benziyor ama neden öyle yaptıgınıda öğrenememiş olduk
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya yazıyım lpg sızdırmazlık alması gereken arkadaşlar kartal sızdırmazlık istasyonu kapandığı için lpg randevusu şişmeye başladı.10 güne kadar sıra var. muayenesi yaklaşan lpg li araçlar şimdiden randevu alıp cezaya girmemesini tavsiye ederim.sonuçta 1 ay geçerli

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MPower's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 liraya proje ve fatura olayını çözebilecegim bi yer var mı tavsiye edeceginiz Ankara da
    sitelerde ergünler lpg var arkadaşımın yeri.. ben de bugün araba aldım bi tane lpg işli değilmiş.. faturasını veririz sana hafta içi dedi satıcı ama ben her ihtimale karşı yine fatura kesilir mi diye bi sorıyım dedim.. babasıyla görüşebildim bugün (balayına gitti arkadaş rahatsız etmiyelim diye ) babasının söylediği 250-300 tutuar öyle işletmek.. bundan 85 normal prosedür masrafını çıkarınca 150-200 civarı bişey kalıyo düz mantık arkadaşın kendisi gelince net bi fiyat alabilirim ancak

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitelerde ergünler lpg var arkadaşımın yeri.. ben de bugün araba aldım bi tane lpg işli değilmiş.. faturasını veririz sana hafta içi dedi satıcı ama ben her ihtimale karşı yine fatura kesilir mi diye bi sorıyım dedim.. babasıyla görüşebildim bugün (balayına gitti arkadaş rahatsız etmiyelim diye ) babasının söylediği 250-300 tutuar öyle işletmek.. bundan 85 normal prosedür masrafını çıkarınca 150-200 civarı bişey kalıyo düz mantık arkadaşın kendisi gelince net bi fiyat alabilirim ancak
    aracın üstündeki sıralı degil zaten söktürüp komple yenisini taktırmam benim için en mantıklısı o halde 250-300 lira o tutsa daha bide beyin arızalı, 0 fiyatını geçer benim için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)