2011 > 2005-7
+ her açı derken donanım ?
Printable View
Model konusu apayrı birsey kaldı ki 2007 s2k 2011rcz den yine ustundur.
Donanım olarak bnm arabadan çok beklentim olmadıgı için oyle dedim airbag olmasa dahi olur :)
yeni iyidir.rcz:)
konfor güzel şey rcz iidir...
rcz öperr ;)
Rcz ön koltukta oturulduğu sürece oldukça keyifli bir araç,arkada rahat etmek için hobbit olmak gerekir. Performans konusunda tatminkar,ödüllü ve bir çok markada kullanılan motorun yer almasıda onun için bir +..s2000 için fazla birşey söylemeye gerek yok,2kişilik bir aracın yeterli olduğu söyleniyorsa biçilmiş kaftan. Yalnız temiz kullanılmış,kazasızını bulmak,bulupta ederi fiyata almak oldukça zor olur. Geçmişinden şüphe edeceğim bir araca para yatırmaktansa sıfır otomobil kokusunu tercih ederdim açıkçası.
Millette boşuna clio rs 106 gti vtec vs..alıyor zaten hepsi devir çevirmekten bitap düştügü için 2011 modellere yüklenmemiz lazım :)
Ben düşünüyorumki s2k'nın 4-5 yıllık motoru rcz'nin fabrika çıkışı motorundan kat kat üstündür her yönden .
61.900 tl lik s2000 alınsın bence rengide cabası :).Ortama rcz ile girişin ne önemi var ,dedigim gibi arka tarafı şöyle gürültüyle bir salladın mı tamamdır :)
Tartışmasız s2k :)
Aklin yolu bir iyisiyle kotusuyle ayirt edersiniz en azindan farklarini da :)
Benim takildigim sey su , neye gore kime gore ustundur ? Allah gostermesin de yanlarken saglam patladiniz . Vtec mi kurtaricak sizi ? O kadar da diil yahu.
S2k delisi bir Abimizle tartışmıştık aynı konuyu.
Bir yakınlarına RCZ alıyorlardı ben de almamaları için çabalıyordum :D
Kullanım amacı önemli..
RCZ oyuncak araba modunda, Görüntüsünde verdiği hissi gidişinde veremiyor.
+ donanımına karşın kalitesiz iç mekan ve hantal yapısıda cabası.
Ankara'da beyaz bir RCZ önümde makas atmaya alışırken çok kötü patlamıştı.. Kullanan hiçbirşey olmamış gibi gazlayıp ara sokağa kaçtı. Ondan beri antipatim var bu araçlara..
S2K'yse biraz daha olgun, sürüş odaklı bir araç.
Hiç kullanmadım ama Üretiliş felsefelerine bakarak, VSA'sız bile olsa S2k uygun ellerde rcz'den çok daha iyi yol tutar kanısındayım.
Sizin amacınız etrafa yönelikse RCZ bir numara fakat kullanıcı iseniz S2k..
Nacizane düşüncemdir..
bencede s2000
s2000 tu ka ka :D
s2000 Tabiki ;)