S3000 üretilmeye baslasın s2000 alırsın :)
Anca o zamana fiyatlar düşer :D
Printable View
S3000 üretilmeye baslasın s2000 alırsın :)
Anca o zamana fiyatlar düşer :D
kesinlikle s2000 öneriyorum.
Sıfır alayım kafam rahat olsun, 2. eldeki zararı (sonuçta sıfır araba) çok da önemli değil demiyorsanız rcz derim.
Temizi bulunmazsa çok da zorlamam rcz alır geçerim .BENCE.
Hangisi olursa olsun hayırlı uğurlu olsun.
[QUOTE=ThUnDeRbErK;2374209]Açıkcası konuyu gördükçe objektif her açıdan açıklama gereği gördüm.
Tamam s2000 çok güzel bir araba kaç yıl daha böyle baş tacı edilecek bilmiyorum,bazen efsaneleride kendi köşelerinde rahat bırakmak gerekir,gidip yorulmuş bir arabaya verilen onca paraya yazık derim,efsane istediği kadar olabilir benim param hava olup uçmamalı bana göre.
Şahsen kendim o kanıyla hareket edip geçen sene sıfır Rx-8 tercih ettim,herkes s2000 alacak değil tercihlerde bu konuya dahil edilmeli..
Rcz alırsın sıfır arabadır,yeni bir yüzü var olmayan bir kaç şey yaparsın aa rcz iyi arabaymış dedirtirsin,herkes alkışlar uğraşmış olmayanı denemiş der,yıllardır süregelen bir araba üzerinde tune anlamında yapacağın şeyler bellidir.
Günlük kullanımda ve gireceğin ortamlarda Rcz karizması daha fazladır,kızlar arabaları bizden daha iyi biliyor,hangi araba yeni hangi araba eski farkında herkes,s2000 güzel ama fiyat aralığı ve yılların yorgunluğu artık gözden kaçmıyor,artık yaşlı delikanlı olma yolunda objektif olalım,ama Rcz öyle değil yeni yüz,piyasada yeni olması,modayı takip eden genç gibi aldığın an 2011 Yazının hit arabalarından birine sahip olacaksınz,sıfır arabaya bir ton insanlar para bağlıyor neden çünkü kafası rahat,imaj karizma vs.
Kimse beni yalnış anlamasın ama çevresi geniş,iyi ortamlarda takılan bir kişi gidipte 2.el bir arabayı kolay kolay almaz göz önünde bulundurur bunu.
Sıfır araba alırsın binersin yıllarda önceden mazisi yoktur yaptığın tune vs şeyler olduktan sonra senle anılır o araba,gidersin 2.el bir s2000 alırsın adı çıkmıştır veya temizdir hiç farketmez başkasının adıyla anılan bir arabadır.
Son olarak s2000 güzel bir arabadır ama artık başka araçlarda var piyasada yönelmek gerek,bu fiyatlar çok uçuk olduğu sürece s2000 almayın derim.
Hatta 2012 bekliyecekseniz Mx-5 Nd kasa çıkacak ve Honda S3000 üretimi yapılacağı söyleniyor bence kendi efsanenizi yaratın biraz sabredin,saygılar.[/QUOT
detalı yazın için cok teşekkür ederim.. yazdıkklarında benim için fikir oldu
bence düşünme bile kesinlikle s2000 al ve bir arabanın sürüş olarak bir insana ne kadar zevk verebildiğini,bir arabanın bir insanın kendisini nasıl elit hissetmesini sağlıyabildiğini anla :icon_tup:
not: düzgün s2000 kalmamış diyen arkadaşlarla bi bilgi paylaşayım,bende "2007 dışı silverstone içi taba (bu renk kombinasyonu sanıyorum tr'de bir tane ;)) ,40.000 km'de BOYASIZ :eek: :D" bir tane var :icon_tup: yani hala kenarda kıyıda temiz kamışlar mevcut ;)
konuyu açan kardeşimizinde daha kolay karar vermesi için 1-2 tanede foto ekliyim dedim ;)
http://i52.tinypic.com/5n2j49.jpg
http://i52.tinypic.com/2vtpm2p.jpg
http://i54.tinypic.com/4kvbwy.jpg
aga öncelikli s2000 ayrı bi olaydır , ayrı bi tutkudur . Bence ikisi karşılaştırılamaz bile ancak fiyat olarak çok arttı , temiz araba sayısıda azaldı . hem temiz hem ucuz bulabilirsen kaçırma ancak işin biraz zor . . .
ya şu S2000 gibi araba varken gerek motoru, gerekse duruşu gidişi.. RCZ e hiç bakılmaz.. ikinci elde de satarken zarar etmezsin. ama RCZ i zararına satarsın.. düşünmeden git al bi S2000... 9000 rpm deki senfoniyi dinle.. :) hem de arkadan itişin keyfini yaşarsın..
forever s2000 ;)
Rcz burun kısmı standart peugeot gibi bu yüzden ısınamadım yıllar sonra opel tigra hyundai coupe kenara atılacak gibime geliyor.Spor araba almak isteyenlere avuntu gibi düşünüyorum:)
Bu sebepten s2000 alırdım.
Coiloverlı siyah s2000 candır :)
tecavüze uğramamışı bulunursa her türlü s2000
Manavgat dan giden araba imis. Ben bakıttım gercekten dedigi gibi temiz ama kilometre dusurulmus dediler. Ben fiyat olarak anlasamadıgım icin almadım.
selamlar,
bana burda cevaplarıyla yardımcı olan arkadaşların hepsine cok teşekkür ederim.. s2000 de karar verdiğim ve dün aldım :)