ayrıca o motor b16 gibidir atmosferk 300 hp ye kadar yolu var sr20de nin :)
Printable View
Tabi ki EK kasa sivik moruk sordugun sorumu :D aramaya devam :D (arada ne arabalar kacırdın haberın yok,iş işten çooktan geçti geç kaldın babuş:))
İnsandan satilik gri astra 05model 60kusur kmde
Memur arabasi evinin onunde on camda guneslik styla
Temiz araba daha bugun gorustuk araci icin
Honda dan vazgeçtin galiba serkan..
sinan abi vazgeçmedimde canımı sıktı artık aramak...
onurum herşeyde bi hayır vardır diyorm :)
doğuş performansla çok işim yok normal gitsin normal yaksın razıyım
murat sanrım senin araba bana gelmez yani daha paralı talipleri cıkar şu piyasada :)
ludaciris hiç performans kaybetmemissn yine anlamadım yazdıklarını ama sanrım temiz bi araba var :D görüşelim
Kesinlikle ''00 model Nissan - Primera'lara bakmalısın..
10 sene kullandık , yag , su devam..Cok güzel , sıkıntısız arabalar..Satılmaz diyede sıkıntın olmasın :)
aradıgım adam burdayms :D
nedir bunların alınır fiyatı? bu 2000 dediğin gt den sonraki kasa dimi? yakıtları parçaları nasıldır?
banada en mantıklı ve önü açık primera gtler geliyo.Senelerdir aynı piyasası fazla değişme yok çok hoşuma gidiyo o araçlar tavsiye ederim.Civicten iyidir yani bana göre
2002 ve üstü marealarada bak derim.
16-17.000 param olsa tercihim 190D olurdu.
Primera 1.6 SLX-2.0 SE-2.0 GT üçünede gönül rahatlığıyla bakabilirsin. Bizdede 2 tane vardı 1.6 SLX-2.0 SE(sr20de) Sorunsuz,sıkıntısız çok rahat araçlar..Frenleri,motoru v.s gayet tatminkar. Alıcısıda vardır. Benim yolladığım ilanlarda ki araçlarda bir yenisi onlardada en boşunda bile dijital klima filan standart:) Otomatik olmaması gibi bi'şart olmasa direk bu Elegance'a bak derim.
Nissan Primera 2.0 Elegance 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ahmet otomatik ve 2.0 olmasa çok gzel :)
bu arada primera olursa en büyük sebebi sensin cidden aklıma soktun annemde beğenince şuan araştırıyorum :)
Bir eski kasa bakarsan eğer yani P11 GT kasası 1.6'larda SLX bak..Sunroof istiyorsan Special'lara bak,ama arka camları filan elektirikli değil Special'da.:)
O kasada 1.6 Comfort-1.8 Luxury-2.0 Elegance olarak var.
1.6 Baz donanım 1.8 Orta seviye 2.0 Full. Ama 1.6'sında da baz olmasına rağmen yeterince donanım var hele Civic'e göre filan çok iyi içi ve ferah:)
araştırdımda 1.6larda sanruf falan yok :) bakınıyorm öyle ve arabaların geneli konyada :D
Hayırlısı olsun inşallah olur pişman olmazsın aldığına,koltukları filanda rahattı bizde alıcaktık bitanede ondan sonra nedense kaldı.Hatta 1.6 Comfort beyazdı.Beyaz çok yakışıyor:)
inş hayırlısı olur temizini denk getirirsem süper olacak :)
bunlarda ofsetli jant nasıl durur acaba
Güzel durur büyük ihtimalle ama Japon tarzı bir jantla çok daha şık olur. RG2-TE37-Superleggera filan gibi bişey..:)
oda doğru ahmet :) te 37 gold arabada beyaz :D güzel oldu bianda :))
Sana tavsiye arabanın dış iç temizliği konusunda titizsen siyah araba alma :D Yıkamaya verdiğin parayla kredi ödersin.:D Nefret ediyorum 4 gün tam temiz durmuyor arkadaş!
hayır.. birisi atmosferik biris turbo motor sonuçta... buna göre de internal baya farklı.. kapak ve içindekiler de farklı olması lazım.. sadece blok aynıdır belki ondan da tam emin değilim.. ama wtcc veya btcc de yarıştığı için primera tam hatırlamıyorumi, bu motor atmosferik 300 hp falandı.. parça bulmak zor ama motor çok verimli diyebilirim size :)
Seko alsana olm şu röno 16s güzel araba valla :D sık ona helal para :D
Primera için düşncelerinizi alalım arkadaşlar ne diyorsunuz
Toyota Avensis 2.0 Sol Extra 1999 Model 16.800 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk
böyle birşey düşünmezmisin abi ben bi abininkini kullanmıştım köyde gayet güzel bir gidişi var ve yakıt tüketimi fazla değil sıralı sistem lpg'liydi oda..
primera gt tavsiye ederim. istersen roll videolarıda atarım:)
donanımı çok geniş son hızlarda kupa gayet başarılı.
çok oturaklı bir araç ş.içi 10 litre yakar benzinde
sürüşü çok keyifli
alınacak bir araç bence..
Primera GT bence gayet güzel bir seçim olur yakıtı corollayla hemen hemen aynı ve gideri gerçekten güzel bi araç:icon_tup:
Şükürler olsun, hiç bir donanımı olmayan aptal ies lere 16 17 vermekten vazgeçmişsin seko :)
primera 2.0 gt alıcaksın bide lpg süper :)
Sen hala bi primera almadın mı Seko? :)
Primera , kesinlikle aldıktan sonra pişman olmıyacagın..
Yağını , suyunu koyarak rahatça gezebilecegin bir araba :) En azından bizimki öyleydi..
parça olaylarını araştırıyorum bir sis farını 6 ayda aldık diyen var arka stopları bulamadık birton para bayıldık diyen var cıkmacılara...
bakıyorm işte şimdi forumları falan araştırıyorum lpg de 280-300 arası yakıyormus gt ler o mebla beni üzer sonra fiyatı belli deil arabanın. kaç paraya alınır bilmiyorum ondan sonra performanslı arabanın lpglisine satarken talep olurmu onuda düşünüyorum...
alınıcak binilicek araba ama 1-2 sene sonra satarken bana cile çektirebilir diye kafamda bişeyler olusmaya başladı.... 2000 kasalara bakıyorum onlardada yazılan güzel şeyler var fakat yine ondada piyasa belli deil.
babamda lancer var 1.6 çok sıkı bir araba.
araç gerçekten çok kaliteli ek kasa civic parasına alıyorsun ve konforu bambaşka..
bujiler bile iridyum fabrikasyon:)
toyotanın 2001 model ara kasalarını şiddetle tavsiye ederim Serkan.. Toyotanın en iyi 1.6 motoru hala bana göre.. İnanılmaz az yakar cok fena gider :)