98 Corolla GLI Special birde beyaz olursa dadından yinmez :D
Printable View
98 Corolla GLI Special birde beyaz olursa dadından yinmez :D
Serkan sen şimdi cidden dagıldın ne alacagını bilememek ne kadar kötü :(
en son olacagı ne biliyormusun verin şunu m.g aldım gitti diyecen ne aldın diye sorduklarında araba aldım yeter lan diyeceksin :D
Latife yapıyorum sakın alınmayasın ;)
kararsızlık kadar kötü birşey yok ondan biliyorum :) :D
yok abi ne alınması :)
geçen bir abiyle muhabbet ediyoruz gösterdğim arabanın yine kötü çıkmasından sonra
(lafım meclisden dısarı kimse alınmasın)
dedim abi keşke böyle kro diye tabir ettiğimiz adamlardan olsaydık arabayı görüp nekadar bu diyip al para burda ver arabayı diyip alıp gidebilseydik hiç baktırmadan :) çok sık eleyip dokuduk renk kastırdık böyle oldu .... yanlız hiç bukadar şişmiş piyasaya denk gelmedim yaklasık 5-6 yıldır araba bakarım ilkkez bukadar yükselen fiyatlara denk geldim.... buda şanssızlıgım olsa gerek.
Mercedes - Benz E 200 1993 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Mercedes - Benz E 200 1993 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Mercedes - Benz E 200 1993 Model 16.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
Mercedes - Benz 200 200 E 1993 Model 17.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk
Mercedes - Benz 200 200 E 1993 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
M111 motorlu abi bunlar hem az yakar hemde sorunsuz yerinde olsam bu paralara alırım bu kasa bu fiyatlara satarkende sorun yaşamazsın.
Benım babamın aracı var bızım arabamız yani 2001 model hyundai accent 1.3 mpı lx allegro paketli. En full paketidir deri kumaş koltuk klima 4 cam otomatık vs gibi.12.500 fiyatımız pazarlığımızı yaparız kardesım.Aracın sıkıntısı yoktur 118 bin km bile olmamıstır 117. küsürlü birşeydi 4-5 parça boyası var cızık sürtmelerden dolayı onun dısında değişeni yoktur plakasını verırım sorgulatırsın istediğin yere gösterirsin arac trabzondadır lpg hıc takılmamıştır masrafı yoktur.12.500 pazarlıklı fıyatımızddır
Renault Laguna 2.0 RXT 1999 Model 16.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk
Abi 2.0 ama lpg varmış.Araba çok temiz gözüküyor.
Nissan primera dıreksıyon manevrası az dönuyor 2tane sıfır aldık ordan bılıyorum bırı 97model gx modelı dıgerı ıse 2001 comfort tavsıye etmem
306 dusunmezmisin gti gorunumlu yapilir cokt guzel, orjinal olur.. Ne olursaa olsun bence civic alma fiyatlar cok sisik kimse alinmasinda akilli isi degil onlari almak...
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
faruk mersolara bana ağır gelir :)
ufuk laguna düşünmüyorum
üstünrc accentte era dısında düşünmüyorm teşekkürler :)
tayfun onlarda bakıyorm ama araba biraz ufak geliyor aile geniş oldugundan babannem falan daralıyor böyle arabalarda :)
Citroën Xsara 1.4 HDI 2004 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
buda güzelmiş .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...401193/detay/#
Ben bi ara çok ciddi düşündüm istersen bir bak kardeşim çok az yakıyor ;) km daha düşük bulursan sıkı bir pazarlıkla hayırlı olsun :)
Abi şuan araba arayan herkes aşşa yukarı benim gibi sıkıntılı... elinde 30 lirası olanda aynı 10 lirası olanda ciddi anlamada piyasada araba yok olanlarında fiyatları gülüncek kadar pahalı...
bu dönem nasıl atlatılır bilmiyorum
serkan sen paranı bana ver, ben bulayım sana bir araba.. :D
Sen hala araba alamadın mı ?
Ben EXi sattım AE101 GLI aldım. İlk sahibi Hacıdan.
Şiddetle tavsiye ederim. Senelerdir Honda kullandım ama
nankörlük gibi olacak ben TOYOTAyı sevdim be...
PM attım belki ilgilenirsin.
kerem abi zaten toyota aldn cok değişltin iki kelime yazını okuyamadık arabayla ilgili vallahi ara ara konuna bakıyorum bişi yazmamısın.. nedir arabanın son durumu yapabildn mi bişeyler? bide sen corolla aldıysan bizim para yetmez artık piyasası yükselir :D
bar35 msja cevap attım
Tekrar attım PM :)
İş değiştirdim eskisi kadar rahat giremiyorum nete :confused:
Yavaş yavaş başladım bişeyler yapmaya... Piyasasını yükseltmeme
gerek yok piyasası kıvamında arabanın zaten. Genelde şu sıralar
rakamlar çok şişik ve piyasada gerçekten düzgün araba çok nadir.
Çakal dolu sağ sol. Herkes arabacı olmuş.
Aslında ciddi anlamda düşünüyorum araba alım satım işini ticarete dökmeyi.
abi sende o potansiyel var düzgün arabalar bulup güzel şeyler yapabiliyorsun. başarısız olacağını sanmam ama piyasada dandik satıcılar gibi dandik alıcılarda var onlarla uraşmakda dert.
çakallarda denk gelmeyiz inş :)
bir iki kare foto ve genel anlamda bi coroola hakkında yazını bekliyorum abi.
Ben harbi harbi düşünüyorum ya. Bu kadar çakalın arasında
temiz orjinal araba alıp satmak efendi gibi; iş yapar. Alırken kazanacaksın ama.
Sirkülasyonunu yapacağın arabaların bedeli max 15.000 TL olacak.
Alıp elini yüzünü temizleyeceksin, biraz görünüm sonra üzerine almadan
sat. Ayda 2 araba satsan her aarabadan 1 teklik salsa Allah bereket versin.
Allaha çok şükür az buçuk çevremizde var bana yardımcı olabilecek.
Benim arabayı alın yapın satın dicemde yapılacak birşeyi yok herşeyi sıfır:) Direk alın satın:D
Foto yok ki... Çekemedim. Bitsin açarım konu foruma...
Ama ilk sahibi hacı bi amcadan aldım. Arabanın faturası filan mevcut.
Pendik Dumankaya çıkışlı ve bugüne kadar bu servis bakımlı.
Plakaları TR siz... Aldığım hafta başımın ağrısından duramadım
Amca kültablasını pamuk doldurum Misk kokusunu basmış :)
230.000 km de ama içinde tık yok en önemlisi de hiç LPG bağlanmamış.
İyiki de bağlanmamış gerekte yok. Adam gibi kullanırsan 300-320 krş
yakıyor. TEk sıkıntı sunroof :confused:
abi dayanma olayı söz konusu deil artık :) evdekiler bile sormaya başladı nezaman alacaksın diye... yaz arabasız çok zor olur ya :) haftasonları temiz hava bol güneş olaylarına gidemeyiz arabasz zor olur
bu fiyatlardan sonra vazgeçtim artık bende yeni çocuk oldu onun için alıcam
Dacia-Ürün Gamı-Logan-Fiyatlar seko dacialar var valla sıfır tipsiz biraz ama yeni kasaları fena değil 18700 den başlıyor
kerem abin haklı.. madem yaz arabasız geçmez diyorsan ucuz yollu bişey al. ben c3 ü almasaydım 10-11 e klimalı palio alacaktım. kış geldiğinde de takip ettiğim arabayı alıp palioyu elden çıkaracaktım.. sen de elden çıkarması kolay bişey al, iES'i kasım-aralık ayında al..
ilanları alt alta dizmeyi pek sevmem ama sana corolla alalım kardeşim.konularını takip ediyorum ciddi anlamda beni de sıkıntı aldı :).inş. hayırlısı olur.98 olur 97 olur önemli olan piyasada tutulan arabayı alman
Toyota Corolla 1.6 XEi 1997 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
fx tamponlu
Toyota Corolla 1.6 GLi 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Ford Focus 1.6 bakabilirsiniz 2.0 olması sorun etmez derseniz 2.0 Ghia daha da güzel olur. Bunun yanında Astra G'lerde bulunabilir o fiyatlara, açıkcası sırf japondur sağlamdır diye 97*98 model arabalara o paraları çok buluyorum. 0km linea, accent gibi araların daha fazla donanımla 25-26 bin gibi fiyatlara satıldığını düşünürsek gerçekten çok yüksek fiyatlar.
Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1997 Model 15.860 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1993 Model 15.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1996 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
GLİ daha iyidir :)
ilk sayfadaki primerayı alırdım 15 peşine
yada full donanım+azcıkta giderli birşey ararsan s40 2,0 yada laguna bakabilirsin.gerçi sedan demişsin laguna buna ters ama iyi arabadır
Corollaların fiyatlarına bak hele ya :S Adapazarından 5-10tane alıp istanbulda satsam, yolumu bulurum hehe :D
Sıkı pazarlıklar sonucu bu kasa laguna da düşürebilirsin belki serkan.
Renault Laguna 1.6 Expression 2003 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk