coili al bitsin değil ama önerilen sahinlerde doğanlarda 124lerde bu parçalar bile yok
Printable View
BMW 5 Serisi 5.35i 1985 Model 8.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
5 kasada off off
1300 kg 185 bg ve konfor üst düzey yılına göre hafifletmede sökülecek daha çok malzeme var :D
Mazda rx7 fc
520i olarak değil çevir dediğim 2.7 2.8 e çevir demek istedim şu andaki halleriyle eve gelicekleri bile bilinmez ama böyle bişey için bence komple sökülür ve 2.8 vs olursu 200+ güçte bu işi yapar diye düşünüyorum
aşırı fantazi arabalar yazılmış e30 mantıklı duruyo alfa 75 de düşünülebilir bence çokda fazla fantazi bi araç olduğunu dsüşünmüyorum..
Alfa Romeo 75 Twin Spark 2.0 1991 Model 6.000 TL Sahibinden satılık sıfır Siyah renk
güzel gelişmeler oldu şimdilik bi aksilik çıkmazsa .. babamla konuştum böyle böyle yapmak istiyorum dedim .. önce öyle spor,hobi falan mı olurmuş cart curt bağırdı cağırdı akşam gelip gönlümü aldı.. teyzemler falan babamla konuşmuş..olumlu bakıyormuş.. daha güzel bütçeyle güzel bişey yapabilirim bi aksilik çıkmazsa , en güzel yanıda babamdan gizli olucağına onunda desteğini almak olucak inşallah..
şahin tabiki :D
E21 bmw var kaportaci ustamizda 3.5 a verecek kaportasi boyasi cok iyi durumda. Atalim bi 3.25 motoru ustune coil de bulunuyorsa su garibim e21 i dori star yapalim :))
Edit: coiloveri varmis :))
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...works/e216.jpg
babamla konuşup durumu güzelce anlattım .. şimdilik ılımlı bakıyor .. :) uba'yıda satılık olarak koyduk .. satıp 1 şirket aracı bide drift spec olmak üzere araç alma kararı aldık .. duruma göre 15 ile 25 arası bi bütçem olucak sanırım .. daha net konuşmadık ama bakalım .. en azından desteğini alıcaz gibi :)
Hayırlı olsn arif abi :)
dieri m5 .
5.40 ın içi full sokuk .
egzosdan cıkan su damlacıkları motorunsaglıklı olduguna ısarettır motor buhar yapıp egzostan atıosa kotu bır motoru yoktur.
canın arabası var 20 küsürlere full yapılı sekılde body kıt vs herseyıyle hazır tek eksıgı kaportaya boyaya gırmesı gerekıyor.
edit: s13
sierra,e30 fln çok uğraşabilirsin.Arabayı ucuza alırsın almasına ama sana totalde maliyeti senin bütçeni geçebilir.Ben arabamı 2007 yılında almıştım motoru bagajda haliyle 7.500TLye bana maliyeti 40binlarıyı buldu.Babamı da 20binTL'ye hallederiz diye kandırmıştık garibimi =) Allah razı olsun elinden geldiğince destek oldu simdi sıra bizde fakat 21.500 istiyorum arayan yok =) Yarın öbür gün ters bir durum olur fantazi araçlarını kolay kolay elden cikaramazsın. Bence bmw alman daha mantıklı özellikle e36 kasa 325 ya da 328 senin için ideal olacaktır. Kaportası düzgün değilmiş, kazası varmış falan bunlar drift için çok da önemli değil.Motoru sağlıklı olsun coilover alırsın bütçen yeterse kilit alırsın yetmiyorsa kaynak yaptırırsın bir takım da jant alırsın bitti gitti =) Drift'e insanların ilgi göstermesi çok hoşuma gidiyor.Sıkıntısını biz çektik sizler keyfini alacaksınız.Umarım gönlüne göre bir araç bulursun.