kimse e30 yapmıyor drift için ona şaşıyorum ben
en uygun bütçeyle o hazırlanır ve görsel olarakta en kralı o olur:D
Printable View
kimse e30 yapmıyor drift için ona şaşıyorum ben
en uygun bütçeyle o hazırlanır ve görsel olarakta en kralı o olur:D
burda duruyor satıldımı bilemem...bi kaç hafta önce arkadaştaydı bu araba kartaldaydı acayip temiz duran bir araba..
BMW M Serisi M3 1994 Model 32.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - Pasif İlan - 58411650
baştan aşağıya okumadım ama
yanlamak için arkadan itiş yanında "kilitli diff" olması şart, herkes biliyor değilmi bunu ?
en önce eldiven al :)
S13 alınır S14 alınır ama temizi alınır bı tanıdık var sana özel mesaj attırırım o arkadasa BMW den daha kolay kontrol var bana göre bende s14 var harcama yapacam baya ama zevk iste memlunum ben hayatımdan :)
tokyo drıft olmasaydı s13 derdımde nezaman sınemada oynadı fıyatlar uçtu :D en ucuz olmasada en zevklısı s13 derdım :)
alfa 75 için açık musluk görse arkayı atar derler :) Tabi Türkiye şartlarında en uygunu bencede BMW olur...
drift 75 V6 - YouTube
ben e36 ti compact 2.23 diyorum :)
170 ps 245 tork
coupe/sedandan çok daha hafif
coupe/sedandan arka aksı 4cm kısa(bu yüzden götü hemen atıyor)
coupe/sedandan şaft kısa+dingil mesafesi kısa bu yüzden daha tehlikeli daha sportif sürüşü var)
alt takım ve yürüyen ekipman z3
kitli diff var.
15 milyarlara daha iyi drift car varsa onu alın :)
ben olsam e46 sedan 328i falan bakarım bu iş için sol kapı döşemesi torpido ve sol koltuk hariç ne varsada söker atarım içinden :)
kankaaaa
e36 325 yada 328 alıyorsun difi kaynatıyoruk devam ediyorsun :D bi süre sonra hemen SC yapıyoruz noktayı koyuyoruz :D
çok yorulmamış e30 325i bu iş biçin biçilmiş kaftandır.
Ae86 alinip (5.000 tl ye) 10.000 tl de masraf edilip drifte baslanir bence
E36 3.25 yada 3.28 en mantıklısı olur. M3'ten bile mantıklı olur. Hatta bulabilirsen uygun fiyatlı 3.20 felan alıp 3.28 krank piston vs.vs. ile 3.28'e çevrilir sıfır makina ile güzel bir başlangıç olur.
e21 yada e30 iyi olur abi diğer araçlar sıkıntı yaratabilir motor olarak (sierra vs.) yani benim görüşüm bu tabi :)
ne zaman alınacak bu araba 3 ay oldu.