ben golfe talıpdım param cıkmıo :D
Printable View
ben golfe talıpdım param cıkmıo :D
kardeşim pahalı belki ama en mantıklısı bu seçenekler içinde e30
320 alır bir süre sonra 325 yaparsın ve her parçasını motor yürüyen bulursun rahatça
sierra ile bir yere gelir tıkanırsın
o şekilde götürür ama o 1sene süre içerisinde sierra'ya araba maliyeti + ıvır zıvır birsürü masraf yapıp sonra onu satıp başka bir arabayla yine aynı masraf sürecine girmek mantıksız
barışım biri m50 biri m20 tabiki m50 daha güzel bi motor
e30 325 en azından motor anlamında temiz alırsan kilit ve coil den başka ciddi bir masraf etmene gerek kalmaz :D
satılık e30 var temiz araç sahibindende linki var istersen
mesela 3.25 e bakıyim diyorum adam hem nakite sıkışık hem model yükseltmek için satıyor :D
BMW 3 Serisi 3.25 1984 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
siteden hızlı fransız ilke'nin aracı satılıktı 10bin istiyordu galiba 325
aslan drfit diyoruz 325ten pahalı 316 öneriyorsun:)
325 uygundur .
Özgür ben kurcalarken siteyi sen ucuzunu bulmuşsun görmedimki
E30 pahalimi :D
9bin lira coupe 2500+ cc hacim icin az. Hele recarolu bide tertemiz goguslugu ile
Drift arabasının tertemiz , yada kazasız olması önemli değil. Motoru , mekaniği sağlam olsun , yedek parçası ve modifiye parçası bulunsun.Önemli olan noktalar bunlar.
opel ascona veya manta,gerekli parçaları Almanya'da ganimet gibi,tavsiye ederim ucuz yollu ve keyifli drift için......
konu dışı olacak ama 4 çeker bi araçla drift yapılırmı?
land cruiser falan gibi arazi araçları demiyorum tabi.
normal spor 4 çekerler...
porsche targa gibi veya audi s5 quattro gibi?
stı-wrx ve evo lar yaptığına göre yapılır.Ama onlarınki normal düzen 4x4 öyle akıllı sistem değil hani o teker patinaja düştüğünde gücü kesip diğerine veren değil.quattro ağırlıklı olarak önden çekiş sanırım.
4çekerle yapılırda ayarlı difransiyel olması lazım öne arkaya dağılımı ayarlıyabileceğin
En Ucuz fiyata stock haliyle bile E30 her zaman hakkını werir drift'in, yeter ki ÇAKAL KASA namını yalanlatacak kullanıcıların elinde olsun ;)
baştan sona okudum ve aklıma gelen ilk cümle
ucuz mal alacak kadar zengin değilim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6511939/detay/
isterseniz bi bakın yenı motor yapılmış 2.8 :)
bence hızlı fransız nickli arkadaşın arabası tam senin kalemin arif hem coupe hem düzgün hem uygun :)
bencede ben olsam alırdım o tip bi iş için ideal hem uygunda fiyatı parçasıda bol merak etme abi bulunur illa modifiye parçasıda coili felan
mesela yurt içinden
BMW E30 E34 E36 E 39 E46 COİLOVER - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
zaten ebay'de felan birsürü parçası var istersen almanyadan getirebilecek kişilerde var
Bu coilden ne köy olur ne kasaba. Benim görüşüm budur.
e30 u namiştayin e götürün versin ayarı sertleştirsin bide kessin yayları yeterli 200 250liraya drift spec
bu nalet e30 arabası ne kadar güxzel bişidir be yaw :D
namdan % 100 sertleştirilmiş amortisörler ve kesik yaylar benden hediye arif depoda duruyo ekeninkiler :D
köpek herif ver onları bana çabuk :D
mauahha eray abi bunu duydu ya mustunun depoyu patlatır