şahin tabiki :D
Printable View
şahin tabiki :D
E21 bmw var kaportaci ustamizda 3.5 a verecek kaportasi boyasi cok iyi durumda. Atalim bi 3.25 motoru ustune coil de bulunuyorsa su garibim e21 i dori star yapalim :))
Edit: coiloveri varmis :))
http://ll.speedhunters.com/u/f/eagam...works/e216.jpg
babamla konuşup durumu güzelce anlattım .. şimdilik ılımlı bakıyor .. :) uba'yıda satılık olarak koyduk .. satıp 1 şirket aracı bide drift spec olmak üzere araç alma kararı aldık .. duruma göre 15 ile 25 arası bi bütçem olucak sanırım .. daha net konuşmadık ama bakalım .. en azından desteğini alıcaz gibi :)
Hayırlı olsn arif abi :)
dieri m5 .
5.40 ın içi full sokuk .
egzosdan cıkan su damlacıkları motorunsaglıklı olduguna ısarettır motor buhar yapıp egzostan atıosa kotu bır motoru yoktur.
canın arabası var 20 küsürlere full yapılı sekılde body kıt vs herseyıyle hazır tek eksıgı kaportaya boyaya gırmesı gerekıyor.
edit: s13
sierra,e30 fln çok uğraşabilirsin.Arabayı ucuza alırsın almasına ama sana totalde maliyeti senin bütçeni geçebilir.Ben arabamı 2007 yılında almıştım motoru bagajda haliyle 7.500TLye bana maliyeti 40binlarıyı buldu.Babamı da 20binTL'ye hallederiz diye kandırmıştık garibimi =) Allah razı olsun elinden geldiğince destek oldu simdi sıra bizde fakat 21.500 istiyorum arayan yok =) Yarın öbür gün ters bir durum olur fantazi araçlarını kolay kolay elden cikaramazsın. Bence bmw alman daha mantıklı özellikle e36 kasa 325 ya da 328 senin için ideal olacaktır. Kaportası düzgün değilmiş, kazası varmış falan bunlar drift için çok da önemli değil.Motoru sağlıklı olsun coilover alırsın bütçen yeterse kilit alırsın yetmiyorsa kaynak yaptırırsın bir takım da jant alırsın bitti gitti =) Drift'e insanların ilgi göstermesi çok hoşuma gidiyor.Sıkıntısını biz çektik sizler keyfini alacaksınız.Umarım gönlüne göre bir araç bulursun.
şu mantara gidipte mantar olan bir 200sx kasası vardı açık mavi renkte satılamadıysa onu alıp üstüne jdm works'te ki rb25det koyulup drift king olunabilir :)
yok mantarda araç üzerine koydular motoru fakat çalıştıramamışlardı eksik parçları vardı hatta bir ara araba motorla birlikte satılıktı eksikleri şunlar şunlar diye liste vardı onlar tamamlanıp çalışmaya hazır diye satılmayınca motoru ayrı sattılar kasa satıldı mı bilmiyorum =)
hazır açık konum duruyorken ve arabamı da dün satmışken bunu güncelliyim bari :)
e36 3.28 veya m3 ile 200sx arasında kararsızım şuan için .. görüş ve öneri bildirebilicek olan :)
Benim şahsi fikrim m3 :) sitede sarıyı ufaktan turboladılar 0.6 bar da sanırım araç çok şakacı oldu hala videosunu tekrar tekrar açar izlerim :)
bir sıkıntın oldugunda bol yedek parca destegi istiyorsan aradıgın her parcanın cıkmasını bulabilmek istiyorsan bmw al
haftalarca yurt dısından parca beklemek istiyorsan 200sx al
Türkiyenin gercegi bu rasyonel dusunmek lazım :D
e36 kasa m3 cok iyi olur drift car olarak tek araç yüklersiniz böylelikle hem drift yapar hemde günlük kullanimi iyi olur
-bütcen nedir ?
-arabaya ne kadar vakit/para harcayabilirsin ?
-sabirlimisindir ? :D
- japon mu seversin alman mi ?
328: coil - kaynak = drifte hmn başlarsn
m3te ayni şekilde biraz daha bg li bişyler yapapabilrisn ilerde.
SX : sabir , zaman , para vs. vs. vs. vs. :D
ne sevdigine bagli :)
gördüğüm kadarıyla söyliyim , bmw :)
japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor:D
özgür ve diyadne katılmamak elde deil bide bakıyorsn masumane arabalar piste bi cıkıyolar ejderha gibiler :D :D bende olsam bmw alırdım mantık çerçevesinde ama görsel olarak ve tarz olarak ilgi çekicilikde sx bir adım önde
Bencede bmw. :)
e36 m3..
hatta NTK plakalı olan araç güzel tertemiz duruyor onu alır hafiften yanlama çalışmalarına başlardım :)
ibreler bmw i gösteriyor demekki :)
kimse e30 yapmıyor drift için ona şaşıyorum ben
en uygun bütçeyle o hazırlanır ve görsel olarakta en kralı o olur:D
burda duruyor satıldımı bilemem...bi kaç hafta önce arkadaştaydı bu araba kartaldaydı acayip temiz duran bir araba..
BMW M Serisi M3 1994 Model 32.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - Pasif İlan - 58411650
baştan aşağıya okumadım ama
yanlamak için arkadan itiş yanında "kilitli diff" olması şart, herkes biliyor değilmi bunu ?
en önce eldiven al :)
S13 alınır S14 alınır ama temizi alınır bı tanıdık var sana özel mesaj attırırım o arkadasa BMW den daha kolay kontrol var bana göre bende s14 var harcama yapacam baya ama zevk iste memlunum ben hayatımdan :)
tokyo drıft olmasaydı s13 derdımde nezaman sınemada oynadı fıyatlar uçtu :D en ucuz olmasada en zevklısı s13 derdım :)
alfa 75 için açık musluk görse arkayı atar derler :) Tabi Türkiye şartlarında en uygunu bencede BMW olur...
drift 75 V6 - YouTube
ben e36 ti compact 2.23 diyorum :)
170 ps 245 tork
coupe/sedandan çok daha hafif
coupe/sedandan arka aksı 4cm kısa(bu yüzden götü hemen atıyor)
coupe/sedandan şaft kısa+dingil mesafesi kısa bu yüzden daha tehlikeli daha sportif sürüşü var)
alt takım ve yürüyen ekipman z3
kitli diff var.
15 milyarlara daha iyi drift car varsa onu alın :)
ben olsam e46 sedan 328i falan bakarım bu iş için sol kapı döşemesi torpido ve sol koltuk hariç ne varsada söker atarım içinden :)
kankaaaa
e36 325 yada 328 alıyorsun difi kaynatıyoruk devam ediyorsun :D bi süre sonra hemen SC yapıyoruz noktayı koyuyoruz :D