en iyi teklif bu gibi
Printable View
çok yorulmamış e30 325i bu iş biçin biçilmiş kaftandır.
Ae86 alinip (5.000 tl ye) 10.000 tl de masraf edilip drifte baslanir bence
E36 3.25 yada 3.28 en mantıklısı olur. M3'ten bile mantıklı olur. Hatta bulabilirsen uygun fiyatlı 3.20 felan alıp 3.28 krank piston vs.vs. ile 3.28'e çevrilir sıfır makina ile güzel bir başlangıç olur.
e21 yada e30 iyi olur abi diğer araçlar sıkıntı yaratabilir motor olarak (sierra vs.) yani benim görüşüm bu tabi :)
ne zaman alınacak bu araba 3 ay oldu.
abi saygisizlik etmek istemem de parayi verirsen bugun alirim hemen arabayi..
isin gercegi ilk etapta uba'i satmadan kndi butcemle bisey yapmakti sonra uba i satma karari alddim 2 gun once uba i sattim ve konuyu guncelledim.... keske konuun icerigini biraz takip etme sansin olsaydi abi :-)
Hakan abi araba yeni gitti bakioruz gzl biseler
bazı arkadaşlar s13 falan demiş ama ilk adım için s13 agır gelmez mi bence sierra olabilir...
babayla konuştum bugün .. 30 bin TL istedim , tamam yarın çek hesaptan al istediğin arabayı dedi .. keşke daha fazla isteseydim hiç mırın kırın etmedi :D sıra araç seçiminde .. gönül bmw den yana ama hangisini almak mantıklı bu bütçeyle bakınıyorum şimdi .. :) güzel bi adım attık , paramız geldi en azından..
Abi keşke şu Silvia'yı alsaydın... : )
e36 m3 parçasını kolay bulmak işlemleri yapmak ve hem günlük hem gazlamak ve drift yapmak için ideal araç... daha başka düşünmeye taşınmaya yorulmaya gerek yok bence :)
daha hala hangi araba diyon lan :D
olum e36 325 yada 328 bulalım bitane komple sökelim çırılçıplak :D difi kaynatalım accık öğrenene kadar bu şekilde idare et
olayı kaptığın zaman hemen sc yaparız onu tadından yenmez BMW dayanıklıdır abicim :D akarı yok kokarı yok :D
m3 istiyorum abi bende bişey mi dedim :D ya kasası düzgün , motoru çok da önemli olmayan bitane alıp sıfır motor yapıcam .. ya bildiğimiz düzgün bütçemin yettiği bir m3 olursa onu alıcam .. bulursam bugün bile alırım .. :)
tabiki nissan 200sx :) heheh şaka tabi
hernekadar japon fanatıği olsamda türkiyede 'malesef' bende bmw mantıklı diyorum
2 saatte orjinal 0 tamponların gelmesini gördükten sonra daha da detaya inmeye gerek yok bence :) alın yapın binin :) ama tabi yok direksiyonu toplamaz yok açısı az yok dengesi bilmemne artık katlanırsınız: ))
bi s13 gelir aklınızı alırsa alınmak darılmaca yok :))
bmw mantıklı sanayiye uğrayacağın sayı belli az cok,parça temin süresi kısa vs vs bilinen şeyler,çözülmeyen bi problemini görmedim bmw lerin ustelik sc yapınca sesi bayaa korkutucu oluyo benden söylemesi.denenmiştir
not:senle turlamıstık yanlıs hatırlamıyosam
e36 satıp 200sx almış ve tekrar e36 almış biri olarak türkiyede her konuda en mantıklı araba bmw beyler parça konusu işin yarısı zaten
bende her ne kadar s13 düşünsemde bmw daha mantıklı geliyo yazılanlara göre.
tek söyleyebileceğim şey var , sevdalısı olmayan adam , 200sx almasın. hüsran oluyor bir çok defa yaşadık .
ben alıcam binicem araba önemli değil diyorsanız tercih bmw olmalı.
ama yapıcam binicem , yatırmaya rağzıyım , arabanında sevdalısıyım , ciddi araba yapıcam diyorsanız , 200sx bence tercih olmalı.
fikir beyan eden herkese teşekkür ederiz .. bugün gidip aklımızdaki araca baktık beğendik kaporasınıda verdik , hayırlısıyla yarın itibariyle e36 M3'ümüz olucak...
hayırlı olsn güzel bi seçim olms arfy :D
Oncelik e36 3.25 Cok uygun Bu İş İcin. Bir Diger Secenek Nissan.
Ahahahaha son mesajları okumadan konulara yorum atanları çok seviyorum :D
6 senelik hortlari gordu bu forum. Bu hort değil ki hortçuk :)
konunun basndan berı 4 sayfa okudm allh kahretsn konu hortingenmiş...
Başlangıç olarak sanırım en uygun araç sierra