e30 325 tam bi dirft car![]()
e30 325 tam bi dirft car![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
soymak sorun değil.. 2. araç olur sadece drift için yani.. tek koltuk vs .. ancak listeye bakıorum rekord falan olabilir fiyatlarda düşündüğüm aralıklarda,diğerlerinede bakıyorum saol
e21 sanki götünü kaldıramıcakmıs gibi duruyor .. yoksa 1-2 tane gördüm ama .. bilmiyorum hiç binmedim.. eski diye öyle geliyor belki bana
ona da bakalım bi![]()
Ben kuş serisi derim. 10bin tl ye adamı king yapmaz ama drifter yapar ki başlangıç için en uygunu bence.
E30ların fiyatları uçuyor neresi ucuz?
Bence sierra lsd ve coil ile iyi olur.
Şunun gibi yapılırsa nokta olur;
Ford Sierra 2.0 GLS 1991 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Uygun fiyatlı bir GC8 alıp ön akslarından ayırabilirsiniz, en ideal drfit aracı olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Mtl sierra pazar günü harikaydı Diğer arkadaşlar alınmasın ama en iyi drift araçlarından biriydi satılık heralde fiyatıda çok uygun
Ford Sierra 2.0 GLS 1991 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
...
İçi Full sökülmüş E21..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
e21 3.15 en çok görülen modelidir türkiyede ve götünü kaldırmayacakmış gibi görünür ama düzgünse o bile iş yapar ama bir 3.23 140 bg ve 1000 ağırlık ile gayet güzel drift yapabilir başlangıç için gayet iyi yerinde seçim olur zaten yaklaşık 1 ton olan araba birde hafifletilirse off off
motor için ekeray eray abiye danışın o bir reçete yazar
mesela :
BMW 3 Serisi 3.23i 1979 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Alıcaksın Doğan Slx 96-97.Hidrolik direksiyon var motor güzel şahinden daha iyidir sıkıştırma oranları.Güzel hava alıp versin birazda boost tamamdır.Difransiyeli kilitledin mi mis olur.madem king olmıcaksın yeterli olarak öğretirhem piste de girersen tek olursun
ama yok ben tofaşa binmem dersen sierra gls en uygunu
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
ben 2006dan beri topladığım ae86'mı satabilirim,
kaporta sıfır yeni toplandı, 4ageblacktop var. yarış koltuğu direksiyon falan filan, + yedek alt takım falanda verebilirim. fiyat düşünmedim tekliflere açığım.
neler vericem bi toplayayım; (alıcıya herşeyi fotolar ile gösterebilirim)
aracın hiç kazası yok! 2006 yılında uno değdi, park lambasını değiştirdim o kadar.
1 tek vida kalmayıncaya kadar araçtaki herşey söküldü, kumlandı, kazındı. astarlandı, sedefli subaru beyazına boyandı. (standox) sıfır kapılar + sıfır kaput, sıfırlanmış bagaj kapağı.
alt takım 4age ae86ların alt takımı ile değiştirildi + koni yay (4 disk fren önler hava kanallı, kilitli difransiyel var)
+eski alt takımı da vericem
2 tane ön cam vericem, ön cam fitil ve çıtaları toyota servisinden alındı, bagaj lastiği camı fitilide yeni.
4 tane tampon vericem, 2si boyalı 2si sıfır.
4tane far+ 1 tane yedek stop, sıfır sinyaller parklar var.
sıfır sparco direksiyon ve markasız yarış koltuğu
60bin civarında 4age blacktop motor + kendi orj motorunuda vericem.
sıfır kullanılmamış könig rewind füme jantları vericem + eski orj jantlarda var
benzin taşırma tankı, oil catch can, defi devir saati.
daha biişeyler vardır şimdi aklıma gelenler bunlar. hazır proje arabası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)