Biz fakirlerin böyle dertleri olmuyor ne mutlu bize![]()
direk sırtıma doğru klimanın altında 1 saat beklediğimi bilirim. çok fena bi durumdur cideden çeken bilir. soğuk tedavisi iyi gelir. nemlendirici kremle beraber.
çok uzun süre güneş altında da yatmamak gerek.
max 30dk arayla suya girip çıkmalı. deri çok kuruyunca da kaşınmalar artıyor.
bana genelde yazın oluyor ama deniz kum güneş değil.. Duş aldıktan sonra sırtım alnım vs gibi bazı yerlerde inanılmaz batmalar yanmalar oluyor.. Sanıyorum terim fazla asitli terliyor ve oda derimi yakıyor yani bunun gibi birşey oluyor.. Çözemedim valla uzun süredir.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Her sene düzenli olarak yaşadıgım durum. Sürmedigim nemlendirici kullanmadıgım güneş kremi kalmadi. Geçmeyen batma ve kaşınma hissi.
Gecen hafta geldim bodrumdan 6 gün kaldım ilk gün 90 faktörlük bi krem almıştım onu sürdüm toplasanız saat 3 ten sonra 2 saat güneşte kaldım. 3. günde başladı kaşıntılar hemen hastane yolu ama nasıl bir kaşıntı duramıyorum yerimde. Hastayene gitmeden önce silverdinden tutun stilex adlı bi kaşıntı kremi var onu v.s çok şey kullandım kesinlikle kaşıntım geçmiyor nemlendiricileri falan söylemiyorum zaten. En sonunda bu sene tehşisi koydular güneşe karşı alerjim varmış avil diye bir iğne yaptılar bunun dışında hiçbir ilaç fayda etmiyor. Doktor aerıus adinda bir tablet verdi tekrar olursa içersin diye 4. Gün yine başladı hap fayda etmiyor gittim tekrar iğne oldum sonrada güneşe falan çıkmadım.
Ne yazdım ya içim çok dolu bu konuda tatilde adam akıllı güneşe çıkamıyorumsizde nemlendirici kullanınca geçiyor mu peki?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Güneşe çıkmadan önce yüksek faktörlü taze bir güneş kremi. Güneşlenme sonrası yanma yada kaşınmayı beklemeden önce silverdin arkasından da bepanten plus ile güzel bi setupla yazı minimum hasarla atlatabilirsiniz
Everyday I ** çapuling...
Bu konudan çıkan sonuç : Oh iyi birtek bende olmuyormuş![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)