User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: Çarptığım Araç Kiralik Olursa ?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rent A Car kaskosu yapmak zorunlu değil kardeşim. Normal kasko bile zorunlu değil. Trafik sigortası muaynesi olsun yeterli. Sen benimde dediğim gibi 200 tl'ye kapatmaya bak bu işi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyw kardeşim sağol yarın halletmeye çalışacağım artık 200-250 neyse

aliyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiralanan araç ne bilmiyorum ama sahibinden.com üzerinden aynı model aynı donanımlı araçların günlük kiralama fiyatlarının olduğu bi çıktı al bu işini kolaylaştırır. ayrıca şöyle bi durum var aracın günlük kirası 100tl olsun. kiralama süresi nekadar artarsa fiyat düşer.senden yattığı gün başına günlük kiralama fiyatı isteyemezler.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani o kiralayanın ve kiralama şirketinin ve bunların sigortasının kaskosunun sorunu sen ne imza atmışsın ne bi anlaşma yapmışsın. iyi vurduğumuz araç kiralıksa yandık birde onu ödiyelim. dikkat edelimde kiralık araçlara hatta plakalığında ren a car yazan araçlara vurmayalım. böyle saçmalıkmı olur ya gitsin kiraladığı kişiden tahsil etsin. belediye otobüsü vursaydı o adama belediyeden alıcakmıydı 3 gunluk kira parası?
    aynen öyle... valla sinirlerim bozuldu konuyu okuyunca harbiden ne sacma bi iştir bu ya.. dediğin gibi rent a car yazıyorsa plakalıkta o arabayı sollamayalım bile..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sızın aracınız kiralık degıl anladıgım kadarı ıle ben kiralayan kişi adına anlatayım eger kiraldıgı araçta rent a car kaskosu warsa sen ona çarptıgın zaman kasko hem masrafları hem yattıgı gun parasını oder kiralama şirketine boylece sorun kalmaz.ancak normal kaskoluysa ki bu durumda yasal degıl kıralanamaz rent a car kaskosu olmayan bır araç.kiralayan şahıs odmek zorunda yattıgı gun parasını ama sndende koparmaya calısıyor olabılırler rent a car kaskosu yoksa nasıl mahkeme acacak ne dıyecek mahkemede kıralıyorum ama aracım normal kaskolu polıs cevırırse bı arkadasın aracı de dedıklerınımı soyleyecek

34ER2890 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sende haklısın ama kafam karıştı dostum söylenen şey bu parayı alırlar...

Bende 200 tl ye anlaştım hallettim kafam rahat

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    cebinden para çıkmaması lazım senin kaskon ve trafik sigortanın karşılaması lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kiralık aracın bağlı olduğu rent a car ı bulup aracın kiralık olduğunu ıspatlayabilirsen, kiralık araçlarda rent a car kaskosu yapmaları gerekiyor, aksi halde cezası var rent a car ile görüşüp bu durumda dava açacağını v.s. söylersen rent a car geri adım atacaktır, bi çok araçta rent a car kaskosu yoktur gibi durumlarda rent a carlar aracın yattığı süreyi talep ederler ancak biraz diş gösterip bu kasko durumunu belirtince yumuşayıp anlaşma yoluna giderler bilgin olsun..

otuzdört
    Misafir
    Kiralanan arac sahıs kaskosuysa. isterler belki ama arkadasların dediği gibi renr a car kaskosu varsa bi cacacık yapamazlar. para felan veerme. 1bucuk sene önceki kazanın muabbeti yenimi cıkıormus hem ben anlamadım pek

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğin bence mahalle arasında kiralanan şahinlerde olurdu sen gayet normal bı sekilde tutanağını tutmusun trafik sigortası vs kapanmış dosyası çok saçma bence zarfladilar saf biri çıkarsa öder diye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)