Rent A Car kaskosu yapmak zorunlu değil kardeşim. Normal kasko bile zorunlu değil. Trafik sigortası muaynesi olsun yeterli.Sen benimde dediğim gibi 200 tl'ye kapatmaya bak bu işi.
Rent A Car kaskosu yapmak zorunlu değil kardeşim. Normal kasko bile zorunlu değil. Trafik sigortası muaynesi olsun yeterli.Sen benimde dediğim gibi 200 tl'ye kapatmaya bak bu işi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kiralanan araç ne bilmiyorum ama sahibinden.com üzerinden aynı model aynı donanımlı araçların günlük kiralama fiyatlarının olduğu bi çıktı al bu işini kolaylaştırır. ayrıca şöyle bi durum var aracın günlük kirası 100tl olsun. kiralama süresi nekadar artarsa fiyat düşer.senden yattığı gün başına günlük kiralama fiyatı isteyemezler.
sızın aracınız kiralık degıl anladıgım kadarı ıle ben kiralayan kişi adına anlatayım eger kiraldıgı araçta rent a car kaskosu warsa sen ona çarptıgın zaman kasko hem masrafları hem yattıgı gun parasını oder kiralama şirketine boylece sorun kalmaz.ancak normal kaskoluysa ki bu durumda yasal degıl kıralanamaz rent a car kaskosu olmayan bır araç.kiralayan şahıs odmek zorunda yattıgı gun parasını ama sndende koparmaya calısıyor olabılırler rent a car kaskosu yoksa nasıl mahkeme acacak ne dıyecek mahkemede kıralıyorum ama aracım normal kaskolu polıs cevırırse bı arkadasın aracı de dedıklerınımı soyleyecek![]()
Valla sende haklısın ama kafam karıştı dostum söylenen şey bu parayı alırlar...
Bende 200 tl ye anlaştım hallettim kafam rahat
kiralık aracın bağlı olduğu rent a car ı bulup aracın kiralık olduğunu ıspatlayabilirsen, kiralık araçlarda rent a car kaskosu yapmaları gerekiyor, aksi halde cezası var rent a car ile görüşüp bu durumda dava açacağını v.s. söylersen rent a car geri adım atacaktır, bi çok araçta rent a car kaskosu yoktur gibi durumlarda rent a carlar aracın yattığı süreyi talep ederler ancak biraz diş gösterip bu kasko durumunu belirtince yumuşayıp anlaşma yoluna giderler bilgin olsun..
Kiralanan arac sahıs kaskosuysa. isterler belki ama arkadasların dediği gibi renr a car kaskosu varsa bi cacacık yapamazlar. para felan veerme. 1bucuk sene önceki kazanın muabbeti yenimi cıkıormus hem ben anlamadım pek
dediğin bence mahalle arasında kiralanan şahinlerde olurdu sen gayet normal bı sekilde tutanağını tutmusun trafik sigortası vs kapanmış dosyası çok saçma bence zarfladilar saf biri çıkarsa öder diye
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)