Vallahi bu konu ilaç gibi oldu ya bizde arkadaşımla Yarın Marmarise Gidiyoruzacaba nereye gitsek nerede kalsak diye düşünüp duruyorduk
Arkadaşlar Otel düşünmüyoruz böyle bildiginiz güzel pansiyonlar var mı acaba ? sadece gece uyumak için gideceğiz pansiyona o yuzden otele gerek yok ucuz olsun dısarıda gezecegiz genel olarak. birde bu kahvaltı felan dediğiniz güzel yerler neresi var acaba ? dere kenarı felan ?
tekne turu muhtemelen yaparız. telefonunu pm atar mısın ararım ben sana tura çıkmadan önce. elegans otele de bakıyorum şimdi teşekkürler. akyaka inanılmaz sakin sessiz bir yer. gerçi ben mayısta gittim belki sezonda daha kalabalık olur ama etrafta sadece kiteboard yapan insanlar var.gündüz deli gibi yorulduğumuz için gezmeye vakit olmadı fakat bu sefer kalabalık bir grup olarak gideceğiz, o yüzden marmaris ve çevresinde gidilecek yerleri araştırıyorum.
sessiz sakin bir yer istiyorsan gökovanın akyaka beldesinde hamle otel var. günlük kahvaltı dahil 50-55 lira gibi bir fiyatı olması lazım. orada kalabilirsiniz. marmarisin içini bilmiyorum hatta o yüzden bu konuyu açtım.bahsettiğimiz dere de akyaka da zaten. akşam sahilde de balık yenebilir güzel olur. Yalnız atraksiyon sıfır.
![]()
bu aksam Denizliye Gideceğim Oradan Marmaris tarafına geçmek istiyorum sabaha karşı gececeğim için sabah saatlerinde akyakadan geçip kahvaltı yapmak istiyorum. teşekkür ederim bilgiler için.
ortdaki dönmeye dikkat edin diğerlerinden zarar gelmez
BACK STREET BAR DİSCO MARMARİS | Facebook
--
bu arada marmariste kalacak yer arıyorsanız,size gözüm kapalı gidip kalabilirsiniz diyebileceğim bir yer söylüyeyim.
öktem pansiyon--0252 412 53 83
aşağı yukarı her sene mutlaka marmarise giderim-ve her gittiğimde kaldığım yer-kız arkadaşınızla gideceksenizde sıkıntı etmezler-dışarıdan rus yada diğer milletlerden kız atıyım derseniz sorun olur ama
ufak bir aile işletiyor ve lüks oteller dahil tek buranın havluları kullanabiliyorumtemizlik konusunda sıkıntı yok.
mayıs başında yine gittim-2 günlüğüne zaten
fiyatıda 2 kişi 40 tl mi neydi kahvaltı dahil![]()
ya birde arkadaşım,tek bi mekana bağımlı kalma-git barlar sokağına-tek tek gir dışarıdan hoşuna giden mekanlara-eğer denk gelirsen arenada gruplar çıkıyor-onlarda güzel oluyor-yanii ben öyle yapıyorum.
7-8 tane mekan var zaten düzgün-hepsine tek tek giriyorum hangisinde(sap-kopuk tip) yoksa giriyorum oraya.
çünkü birgün arenaya girilmezse birgünde back'e girilmez oluyor.
not:marmarisin bütün caddeleri ve sokakları ispark sistemine geçmişarka mahalleye doğru girince park yeri bulabilirsin 5 lira 5 liradır
birde jandarmamı bakıyor bilmiyorum ama hiç çevirme olmuyor ilçe merkezinde![]()
24 senedır marmarıste yasayan bırı olarak yarın kısa ve oz makale tadında bır tanıtım yazısı yazarımgıdılebılecek bar ,club ,konaklama ,yemek vs her konuda en guvenılır mekanları yazıcam.
dostum barlar sokağına gir, hatunların elinden tequila shotları çak, boş boş yürü, hangi müzik seni içeri çekiosa o mekana girama arena ve daisy e girmemezlik yapma..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)