Yine OGS sorunu!!

Thread: Yine OGS sorunu!!

1. react1ve's Avatar

react1ve said:

Yine OGS sorunu!!

Bgun ıstanbuldan golcuge gıttım ve geldım...Gıderken golckte gıselere gelene kadar koprude flan bı sıkıntı yasamadım..fakat golcukte gıseden gecerken kacak uyarısı verdı ve 126 lıra ceza kestı ogsnın ıcınde oldugu halde..oldgunu bılıyorm cunku aynı ogsyı donste de kullandım..bu ceza nedır neden kesıldı? ayrıca ıptalı mumkunmudur ve nasıl olr?daha once basına gelen arkdslar warsa lutfen paylassınlar bıldıklerını..
    Life is just a dream on the way of death!

2. BurakCengizhanoğlu's Avatar

BurakCengizhanoğlu said:
    Bende geçen gün köprüden geçerken okumadı ve ceza kesti 41 lira sanırım napıcaz ?

3. Burak E.'s Avatar

Burak E. said:
    Gişelerde yan tarafında olan 2 katlı bi yer var orada hallediliyor benim araçtada oldu dedim böyle geçtim ama kaç uyarısı verdi dedim adamlar hesaba baktılar para var ceza kesildi dedim hemen kayıtları cıkarttılar gişe okumamış ogsyi hemen hesaptan düşüldü benim cezada iptal edildi
    Quote Originally Posted by s2k View Post
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Quote Originally Posted by Berkan View Post
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

4. Jehuty's Avatar

Jehuty said:
    Plakayı okuyan kamera var , bildiğim kadarı ile plakanı kontrol ederek ogs kaydı olup olmadığına bakılıyor sonra ceza kesiliyor. Bende de kaçak , kara liste gibi şeyler yazdı daha sonra ogs ve plakaya kayıtlı hiçbir yerden ceza kaydı bulamadım..

5. fastchild's Avatar

fastchild said:
    plakaya kayıtlı ogs var ise oradan hallediliyor
    Quote Originally Posted by Ufuk View Post
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

6. KSE71's Avatar

KSE71 said:
    Ben gişeler arasında fiyat farkı var diye duymuştum. mesela bakiye köprüdeki gişelerin fiyatlarına yetiyor , fakat izmite giderkenki gişelerin fiyatına yetmiyor. bole bir durumda da ceza kesiliyor. bu olabilir mi?

7. JumboAli's Avatar

JumboAli said:
    126lıramı oha :S

8. react1ve's Avatar

react1ve said:
    Quote Originally Posted by KSE71 View Post
    Ben gişeler arasında fiyat farkı var diye duymuştum. mesela bakiye köprüdeki gişelerin fiyatlarına yetiyor , fakat izmite giderkenki gişelerin fiyatına yetmiyor. bole bir durumda da ceza kesiliyor. bu olabilir mi?
    tamam da kardesım ben ogsye yukleme yapmadan gıttıgm gıbı gerı dondum aynı ogs ıle

9. react1ve's Avatar

react1ve said:
    Quote Originally Posted by Jehuty View Post
    Plakayı okuyan kamera var , bildiğim kadarı ile plakanı kontrol ederek ogs kaydı olup olmadığına bakılıyor sonra ceza kesiliyor. Bende de kaçak , kara liste gibi şeyler yazdı daha sonra ogs ve plakaya kayıtlı hiçbir yerden ceza kaydı bulamadım..
    ogs benım aracıma kayıtlı degl ama bı sıkntı olrmu acaba?

10. mami78's Avatar

mami78 said:
    3 gün içinde Aracınıza bir ogs cihazı tanımlarsanız cezasız olarak geçiş ücretini o cihazdan düşüyor diye biliyorum.Zaman geçirmeden bir deneyin derim.

11. Kadyr's Avatar

Kadyr said:
    Garantiye bagli ogs de hesapta eksiye dusme oluyomu diyelim para bitti gibi eksiye dusup sonra para yatirinca tamamlama oluyormu kontor gibi

12. onursumer's Avatar

onursumer said:
    ogs plakana bağlı değilse ceza kesilir

ama 15 gün içerisinde başvurup ogs alırsan ceza gelmez ücreti hesabından düşerler alırken belirt zaten

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

13. buyyak's Avatar

buyyak said:
    ogs camda sabıtmıydı deılse elle tutup gecıosan yapabılıo basıma geldı ıptal edıolar sıkıntı olmas..

14. Eyüp's Avatar

Eyüp said:
    Bizde köprüden geçmiştik mart ayında , araçta ogs olmasına ragmen ve yeterli bakiye bulunmasına ragmen kaçak geçiş uyarısı vermişti..

3 ay geçmesine ragmen ceza falan yok ortada

15. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    git acil ogs al onurun deidği gibi bir olay var sa yoksa cezayı ödeticekler
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

16. Asimos's Avatar

Asimos said:
    Quote Originally Posted by onursumer View Post
    ogs plakana bağlı değilse ceza kesilir

ama 15 gün içerisinde başvurup ogs alırsan ceza gelmez ücreti hesabından düşerler alırken belirt zaten
    Geçen hafta babam kgs yerine ogs gişesine girmiş kartı okutamıyınca kaçak geçmiş

Bende ogs alcaktım zaten wesile oldu.sipariş werdim aynı gün.Aradım alo ogs-kgs yi dedim böle böle
    ewet kaçak geçiş görünüyor en uzak mesafe ücreti kesilmiş cihazınızdan en uzak ücret kesilmiş şekilde elime ulaştı
    Ayrıca eğer ogs olayın olduğu araca kayıtlıysa sıkıntı olmaz ogs den ücreti düşerler.
    PSN:dohcvtec99

17. react1ve's Avatar

react1ve said:
    Quote Originally Posted by buyyak View Post
    ogs camda sabıtmıydı deılse elle tutup gecıosan yapabılıo basıma geldı ıptal edıolar sıkıntı olmas..
    eet aynen ole camda sabıt degıldı ve el ıle tutarak gectım okumadı..nası ıptal edıyorlar?

18. Yine OGS sorunu!!

messi said:
    Quote Originally Posted by JumboAli View Post
    126lıramı oha :S
    +çüş diyorum.

19. Yine OGS sorunu!!

XSi said:
    Quote Originally Posted by Kadyr View Post
    Garantiye bagli ogs de hesapta eksiye dusme oluyomu diyelim para bitti gibi eksiye dusup sonra para yatirinca tamamlama oluyormu kontor gibi
    evet bendeki öle

10 tl ye düşünce 40 tl aktarıor..

hesap veya kredi kartına bağlanabiliyor garanti de..