valla 2008 şampiyonluğunu kazanırsa vericeklerdi.kazandıda
Hamilton promised $4m McLaren F1 LM for winning title — Autoblog
valla 2008 şampiyonluğunu kazanırsa vericeklerdi.kazandıda
Hamilton promised $4m McLaren F1 LM for winning title — Autoblog
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bundan sonra Hamilton'a karşı direk Hıncal Uluç olucam en ufak bi hatasını abarta abarta üstüne saldırcam kıl oluyorum kendisine![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
konuyu dağıtmayalımda, orange f1 lm mi yoksa nicole mu dersen bi an düşünürüm
nicole hastasıyken hamido ile çıktığını duyunca bile hamidoyu tutmaktan vazgeçmedim,düşün içimdeki hamilton sevgisini
konuyla alakalıda birşeyler yazayım
bir otomobil dergisinde 386 km ile rekor kırdığı denemesinin çok güzel bir yazısı vardı ve o denemede aynaları sökülmüştü.o hızda cama çarpmaktan kurtulmuş sineklerin yaşadığı sevinci bile yazmışlardı![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
şu 90ların sporlarında stoplar portakal gibi turuncu elma gibi kırmızı oluyo ya bitiyorum işte.
top speed viedeosunuda izledim.
adam 1 dakkada 30 km gitti.![]()
373 km/h idi yanlış hatırlamıyorsam aynalar takılı durumdayken de maksimum hızı![]()
376 da olabilir tam emin değilim ama ikisinden birisi olduğundan eminim
geçen sayfada da yazdım ama ders kaydı için okula gitcektim yüzeysel yazdım , çocukluğumdan beri hastası olduğum tek supersport tur kendisiburda yazılanlar kadar şey biliyorum aşağı yukarı araç hakkında, tasarım montaj üretim aşaması ve geliştirme hikayesini günlerce arayıp çevire çevire ingilizce olarak okumuş, yazıcıdan çıkartmıştım lisedeyken Alanya'da dosyalardan birinde duruyo olması lazım kitap gibi bi nevi
![]()
Gercekten efsane bır arac...
Tuning Turkiye'de bir sayısında yaklasık 4 sayfa (Yanlıs hatırlamıyorsam) yer vermıstık...
A'dan Z'ye safkan yarıs aracı
Bende yazı dızını bulursam paylasıcam![]()
KA Style
Yeni Hot pusuit de dağ yollarında bununla gazlamak baya zevkli oluyordu.
Üretileli hatta üretimi duralı yıllar olmasına rağmen hatta günümüz süpercarlarını dize getirebilen mükemmel bir efsane. Hastasıyız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)