İstanbul’lu dostum arkadaşım biraz dalgalı olsada Şile, Kilyos dışında denize girmesin.Marmara bitik durumda…
Birde İstanbul’a en yakın ve en güzel deniz Enez de bence.
İstanbul’lu dostum arkadaşım biraz dalgalı olsada Şile, Kilyos dışında denize girmesin.Marmara bitik durumda…
Birde İstanbul’a en yakın ve en güzel deniz Enez de bence.
kilyosu bende tavsiye etmiyorum, şile merkeze girmeden 15 km sonra çok güzel yerler var , topu topu 1,5 saate gidersin güzel denize girersin hiç değilse![]()
Şile Kumbaba süperdir.
Sağ ve solunuzda 2 tane halk plajı olur Vietnam gibidir yer bulamazsınız. Kumbaba bunların tam ortasında kalan bir yer tuvalet yada yiyecek içecek imkanı olmadığı için kimse gelmiyor. Ben 11 gibi gidip 15 civarı çıkıyorum herşeyi yanımda götürüyorum, son benzinlikte tuvalete girip sıkıntısız gün geçiriyorum tavsiye ederim.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
silivri taraflarında kumburgaz,kınalı,gümüşyaka,tabaş, geçen sene gittim herhangi bir hastalık vs. olmadı denizide güzeldir hafta sonları kalabalık oldugu için yosunlar kıyıya geliyor onun haricinde sorun yok
ön yanmaya hala ihtiyacın varsa bizim ordaki havuz ve güneşlenme terasını kullanabilirsin.
geçem hafta burc beach denizi güzeldi ama üye olan giremiyor
adalar'da eskisi gibi temiz değil, silivri'de aynı şekilde.
toplaşıp, ufak bi tekne kiralayıp açılırsan en kral yerde denize girersiniz.
git gel 2 saate kilyos seanergy güzel
http://www.seanergy.com.tr/
git gel
500km en fazla5 saate Çanakkale baklaburnu
600 km yine çanakkale güneyli bu iki yer harika harika
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Mükemmel Güzelliğle Yörükali Plajı
giden varmıdır ?
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)