Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 54.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ilandaki araç hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?
Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2005 Model 54.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ilandaki araç hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?
Built to fall....
allahtan motoru aşırı zorlanmamış.o parçalarla zorlamicak adam tanımıyorum.genel durumu iyi gözüküyor.kazasını felan araştırmak lazım fiyat düşük geldi bana.
BAŞTAŞ PERFORMANCE
plakasını görüyorum
ilanı vardı o aracın plakasız satılacaktır yazıyordu o araç alınıp VA plakaya çevrilmiş olabilir.
o aracında geçmişini siteden bilenler var..
eger o ise erh plakalı olan 44 lıra cıvarıydı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
nasıl öğrenebiliriz eski plakasını
sahibi beyefendi bir adam konuştum daha önce, arayıp soriyim mi?
jantlar siyah, karbon kaplama ön konsol var
Built to fall....
Sulhi msn de offline, ajan gibi calisiyorum,kimse cozemedi arabayi
Hks manifold filan var debriyaj yeni degismis
Built to fall....
arkadaşlar sahibinden.com da ki evo8lerden iyi durumda olan var mı
boya önemli değil ufak tefek değişen olabilir ama şaseye dokunmamış olması lazım, mekaniğinin sağlam olması lazım
Built to fall....
9 düşünürseniz tavsiye edebiliceğim bir araba dır
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2007 Model 79.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Ozan,araç yakın bir arkadaşıma ait.
Şimdi görüştüm 3.sahibi oldugunu söyledi.İlk sahibi Samsunlu birisiymiş.Çamurluk değişmiş serviste.Topkapı Savaş'dan detaylı bilgi alabilirsin sanırım.Araç sahibini Koray XoR da iyi tanır.
---BTU cupra---
eski plakası 34 erh 03 yeşilköyden biri sattı 41.000tl idi ilan... alan arkadaşa zaten plaka verilmeyecekti. arabayıda doğan usta yaptı.
ozan abi alacaksan bundan iyisini bulamazsın Mitsubishi Lancer Evolution VIII 2004 Model 56.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk sanırım özgün abinin eski su... özgün abi gibi piskopat biri almışçok iyi bakıyor adam b.düzünde görüyorum sahibinin gazladığını hiç görmedim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)