geçmiş olsun...
geçmiş olsun...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
kanka bununla geçti boşver canına bişi olmadıyaa ıyısın sen ıyısın salla daha ıyısınıalırız
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
olm camda kafanın kalıbı çıkmıştı.. Allah korumuş sende bişey yok salla arabayı
geçmiş olsun çokda beenmıstık arabayı ya![]()
gecmıss olsun
Gelmiş geçmiş olsun saglıgına bi zarar gelmedigi icin binlerce kere sükretmeyi unutma can saglam olduktan sonra gerisi kolay...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
cok gecmis olsun kardes
www.honda-tech.com
geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Çok geçmiş olsun Umarım en kısa zamanda daha güzel daha hareketi daha neşeli bir şekilde caddelere dönersin
Hepiniz çok saolun arkadaşlar arabanın şaselerde baya sorun var malesef motor içindede sıkıntı fazla kaza anında stop ettiği için egzantrik kayışı sıyırmış yani komple motor gerekio o yüzden bende uğraşmamak adına sattım bu haliyle bakalım artık kısmet olursa yeni bişiler alırız nası olsa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)