1 Oy da benden...Burda yok ama en beğendiğim reklam şu türkiye finansın rüzgarla olan reklamı...
1 oy verildi.![]()
verildi söz konusu toyota olunca daha bi şevke verildi![]()
toyotadaı kopek çok şirin bişe ya
oyumu kullandım iktirada toyota geçsin![]()
süpersiniz yaaa
reklamı beğenmeyenlere veya merak edenlere bir ara işin altında yatan stratejiyi anlatırım. yüzyüze olması lazım ama, uzun bir hikayesi var.
kısaca şunu söyleyebilirim ki biz Toyota Gibi Adam demeden önce bu marka ilk akla gelen tercih sıralamalarında ilk 10a zor girerken şu an ilk 5 içinde geziniyoruz.
farkında iseniz belli bir model araba satmıyoruz, bir fikir satıyoruz. marka ile duygusal bağ kurmaya çalışıyoruz. hatta gururla söyleyebilirim ki son 1 yıldır yaptığımız tüm hamleler rakip markalar tarafından çok dikkatle takip ediliyor ve zaman zaman stratejilerimiz taklit edilmeye çalışılıyor.
işin göbeğinde olunca bu hamleler o kadar net görülüyor ki...
kabul edin, markalar bangır bangır şu modeli alın, şu kadar taksit diye bağı bağır çığırırken bizim sakin tonlamamız ve özgüvenli duruşumuz rakiplerimizi bir hayli rahatsız etmekte.
amacımız amerika'daki tercih ve beğeni seviyelerine ulaşmak. kesinlikle kitlelerin aşkla bağlandığı, sahip olmak için rüyalar göreceği bir marka olmayacağımızı biliyoruz. o kulvar başka, farkındayız.
tekrar teşekkür ediyorum tüm destek olanlara.
bi tanede benden
sayenizde kampanyamız geçen ayın şampiyonu oldu.
çok teşekkür ederim destekleriniz için...
Marketing Türkiye Top 3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)