macbook önerebilirim hem sarj konusunuda hemde boyut olarak çok avantajlı 2. eli 800-900 e bulunabilir
macbook önerebilirim hem sarj konusunuda hemde boyut olarak çok avantajlı 2. eli 800-900 e bulunabilir
android kurabilirsin aslında çok güzel çalışır windows a ihtyiacın yoksa![]()
eğer varsa xp den devam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dm1 11.6 inc ve klavye tuşları kocaman kocaman5gb ram desteği var ekran kartı 1700mb a kadar cıkıyor
![]()
1.6tdi.
Ecutech.
asus eee pc de startarı silip ultimate yükledim fakat fn ile ses açma tuşu ve paddeki sayfayı aşağı yukarı oynatma fonksiyonu çalışmıyo. ayar mı var mı bunun ? driverini aradım ama bulamadım var mı bilgisi olan
genel olarak fiyat performans açısından n570 işlemcili, özellikle 2g ddr3 ramli alırsan senin için keyifli bir cihaz olur. çünkü ihtiyaçların çok çok lüx şeyler değil. sadece net ve office amaçlı olucakmış. filmde gayet güzel izlersin. ekran çözünürlüğü çoğunun 1366*768(hd ready). şarjlarıda ortalama 4 - 6 saat arası gider kullanımına bağlı olarak. birde hdmi çıkışlı olursa tadından yenmez. güzel birde harici harddisk bağlarsın ona. herseyini ondan yürütürsün çok keyifli olur. bence netbook![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)