User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: iphone 4 - Htc desire hd - LG Optimus 2X

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I phone 4 ü ilk cıktıgında aldım hiç bir sorun yaşamadım 16 yı satıp sadace 32 gb lık olana geçtim uygulama dersen en basit örnek bir navigasyon dusun 300 400 $ a araca takılıp satılan aynı program sistemini 10 dolara sahip olabiliyorsun =) ve türkçe güncelleme vs ücretsiz oyun program vs
    uygulamada vs android kısıtlıyor bana göre ama kullanıcı tarzına baglı 30 dk takıl ama program oyun vs yüklü olan her 2 cihazı arkadaşlarından görürsün denersin bakarsın karar sizin =)

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanım olarak iphone gerçekten çok basit ama birkaç haftada android ile çok daha pratik kullanmayı öğrenirsiniz..
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihaz özellikleri bakımından kafamı kurcalayan bir sorun yok,Kullanım olarak Htc kullanmamış biri olarak; iphone sonrası zorlama olur mu? İphone ciddi anlamda kullanımda sorunsuz ve basite indirgenmiş bir telefon
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Falmor o kadarda değil ama,nokia-samsung-s ericcson kullandım.. biraz cesaret

Hyjal teşekkürler bilgiler için. Belirttiğim vodafone kampanyası ile uygun geldi cepnet olarak belirtilen tarife kafamı karıştırıyo sadece 100mb sonrası internet hızı düşürülüyor gibi birkaç şey okudum,şu an kullandığım iphoneda aylık 150dk 150sms 4gb net paketi için 105 ödüyorum. eğerki cepnet paketinde düşüm olmazsa yada hızın düşürülmediği bir paket bulursam Htc ailesine geçiş olcak

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=|KaAn|;2483884]Falmor o kadarda değil ama,nokia-samsung-s ericcson kullandım.. biraz cesaret

Bi süre kullan Androidi sonrada iphone 4 al eline anlarsın ne demek istediğimi.Bu arada iphonu kesinlikle kötülemiyorum iyi cihaz ama çok abartmamak lazım.

Hyjal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hyjal teşekkürler bilgiler için. Belirttiğim vodafone kampanyası ile uygun geldi cepnet olarak belirtilen tarife kafamı karıştırıyo sadece 100mb sonrası internet hızı düşürülüyor gibi birkaç şey okudum,şu an kullandığım iphoneda aylık 150dk 150sms 4gb net paketi için 105 ödüyorum. eğerki cepnet paketinde düşüm olmazsa yada hızın düşürülmediği bir paket bulursam Htc ailesine geçiş olcak
    Kaan , şu an Genç Avantaj diye Vodafone da bi tarife var , her yöne 5000sms 500dk da konuşma süresi 25TL(kdv vs. her şey dahil , dk dk da kalan dakikalarını öğrenebiliyorsun) Vodafone'un Aylık Cepnet pakedi var 6.99 tl ye kota aşım derdi yok sınırsız.Toplamda aylık 30.99'a 500 dk 5000 sms ayrıca sınırsız internet pakedin oluyor.Dediğin gibi hız düşmesi söz konusumu bilmiyorum fakat şöyle bir durum var.Bildiğim kadarıyla zaten o bahsedilen hıza hiç çıkamıyorsunuz çünkü sunucular hep dolu o yüzden pek fazla düşünme internet hızını neredeyse hepsi aynı , bence önemli olan sınırsız olması , kotalılarda kotayı geçtikten sonra faturanın elde patlaması söz konusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Falmor;2483900]

Bi süre kullan Androidi sonrada iphone 4 al eline anlarsın ne demek istediğimi.Bu arada iphonu kesinlikle kötülemiyorum iyi cihaz ama çok abartmamak lazım.
    Kotulencek bir cihaz degil kesinlikle,3gs ile pek farki yok kullanim olarak. Android kullanmadim ama belirttigim gibi htc'ye megilliyim androidide yasicam. Ayni sikinti bendede olcak sanirim bir sure..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hyjal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan , şu an Genç Avantaj diye Vodafone da bi tarife var , her yöne 5000sms 500dk da konuşma süresi 25TL(kdv vs. her şey dahil , dk dk da kalan dakikalarını öğrenebiliyorsun) Vodafone'un Aylık Cepnet pakedi var 6.99 tl ye kota aşım derdi yok sınırsız.Toplamda aylık 30.99'a 500 dk 5000 sms ayrıca sınırsız internet pakedin oluyor.Dediğin gibi hız düşmesi söz konusumu bilmiyorum fakat şöyle bir durum var.Bildiğim kadarıyla zaten o bahsedilen hıza hiç çıkamıyorsunuz çünkü sunucular hep dolu o yüzden pek fazla düşünme internet hızını neredeyse hepsi aynı , bence önemli olan sınırsız olması , kotalılarda kotayı geçtikten sonra faturanın elde patlaması söz konusu
    Soyle birsey buldum cepnet ile ilgili"*aylık cepnet paketinde adil kullanım hakkı* 100 mb'tır. adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96kbps'ye iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. " su an kullandigim cihazin taahhudunun bitmesini bekliyorum 10-15gunum kaldi,yeni sahibide hazirda bekliyo Tcellden vodafona transferdede +lar olcak zaten,soyledigin tarifede cok makul gercekten.

Hyjal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyle birsey buldum cepnet ile ilgili"*aylık cepnet paketinde adil kullanım hakkı* 100 mb'tır. adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 mbps'ye kadar ulaşan erişim hızınız 96kbps'ye iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder. " su an kullandigim cihazin taahhudunun bitmesini bekliyorum 10-15gunum kaldi,yeni sahibide hazirda bekliyo Tcellden vodafona transferdede +lar olcak zaten,soyledigin tarifede cok makul gercekten.
    Numara taşımada bildiğim kadarıyla 10 ay Facebook ve Twitter bedava olması gerek Vodafone'da.

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HTC desire Cok daha ıyı kardesım Bu gecen aylarda bı teknoloji dergisindede cıktı ıp4 le HTC yi karsılastırdılar HTC 5 Boy fark ettı resmen bence elıne al bı bak hangısını ıyı kullanabılırsın ondan sonra al derım zevk meselesı belkı kullanımını sevmessın felan ama HTC iyidir !
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)