Tr100 Türkiye de ilk 10'da kesinlikle her yönden. Özge abi en son Bixenon bile yaptırmıştı satmadan.
Printable View
Tr100 Türkiye de ilk 10'da kesinlikle her yönden. Özge abi en son Bixenon bile yaptırmıştı satmadan.
tr100 gerçekten temiz arabadır
tr100 guzeldirde sedan m3 arayana
Araç dopdolu maşallah
linki yok ama yardımcı olurum...
çok sevdiğim bir kardeşime aldırmıştım sonra cenk aldı ondan da arabayı..cenk kosiflerdeki m5 i alınca buda satılığa çıktı..dipdiri araba 110 binde..uzun yolda ankaradan gelirken 160 ortalama 6.6 ile geldim.. görüntüsü mevcut :)
Fashionrot gibi nadide bir rengi bordoya anca Turkiyede boyatirlar sanirim... Cok buyuk yazik. eski haline dondurulmeli kesinlikle.
TR100 elde avucta kalmis temiz M3'lerden. Alah ihya olur oyle soyliyim mazisi bakimindan cok temiz.
Bordo hiç sevmem. Kırmızı desen değil ne acaip bi renk. Ki orjinal rengi harikaymış. Rengine üzüldüm.
bu kasa bordo yok ztn aracı ıyıden ıyıye kotuleştırmıs sahıbı harbı maho :D
yani aslında eğer arkadaş gerçekten değerini bilebilecek güzel bakabilecek biri ise almasanıda tercih ederim..kullanırken bile gazlamaya kıyamadığım arabalardandı.. ortalama o araba oğulcandayken 1500 2000 km yaptıysa yemin ediyorum 1000 i ben yapmışımdır resmen elalemin arabasında :)
bir araba hala 0 kokarmı ya :D