Tr100 Türkiye de ilk 10'da kesinlikle her yönden. Özge abi en son Bixenon bile yaptırmıştı satmadan.
Tr100 Türkiye de ilk 10'da kesinlikle her yönden. Özge abi en son Bixenon bile yaptırmıştı satmadan.
çok sevdiğim bir kardeşime aldırmıştım sonra cenk aldı ondan da arabayı..cenk kosiflerdeki m5 i alınca buda satılığa çıktı..dipdiri araba 110 binde..uzun yolda ankaradan gelirken 160 ortalama 6.6 ile geldim.. görüntüsü mevcut![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Fashionrot gibi nadide bir rengi bordoya anca Turkiyede boyatirlar sanirim... Cok buyuk yazik. eski haline dondurulmeli kesinlikle.
TR100 elde avucta kalmis temiz M3'lerden. Alah ihya olur oyle soyliyim mazisi bakimindan cok temiz.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Bordo hiç sevmem. Kırmızı desen değil ne acaip bi renk. Ki orjinal rengi harikaymış. Rengine üzüldüm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yani aslında eğer arkadaş gerçekten değerini bilebilecek güzel bakabilecek biri ise almasanıda tercih ederim..kullanırken bile gazlamaya kıyamadığım arabalardandı.. ortalama o araba oğulcandayken 1500 2000 km yaptıysa yemin ediyorum 1000 i ben yapmışımdır resmen elalemin arabasında![]()
bir araba hala 0 kokarmı ya![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)