serkan 2. el takıntın varmı ? brc mi ne bi tüp var arkadaşta kaliteli baya performans kaybı yaşattırmıyor araca asla bi fiyat sorim istersen ?
serkan 2. el takıntın varmı ? brc mi ne bi tüp var arkadaşta kaliteli baya performans kaybı yaşattırmıyor araca asla bi fiyat sorim istersen ?
douu teşekkür ederim sıfıra yeticek param var o yüzden imkan varken sıfır almak istiyorum .
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benim sattıgım Sı da mimgas die bi gaz vardı kullanmıstım sıkıntısız gezmıstımdaha sonra 3.5 v6 pajero ya atikerin en büyük olanı takıldı o bile zora gelince çağresiz kalıyodu sonra daha büyük enjektörle halledilmişti sanırım sorun. Şimdi babamdaki focusta da mimgas var interface kabosunu aldım lpg bi kaçta lpg ayarı yaptım
donanımhaberde lpg ayarı ile ilgili bayağı makale vardı hepsini okudum çok incelik gerektiriyomuş aslında kalibrasyon bizim burda direk otomatik kalibre edip gönderiyolardı kendi yaptıgım ayarda yakıt düştü çekiş hissedilir derecede arttı.
batu bilgilerinden yararlanmak lazm bu kadar araştırmaya zamanım yok![]()
abi ben çağresizlikten öğrendim***** iyi ayar yapacak usta bulamama bide lpg kitinin alışılmış bi marka olmamasından kaynaklanıyordu. Ama şunu söyleyebilirim atikerde bi dediğim iki edilmedi ayarla olmuyodu büyük enjektör istediler taktılar sonra hiç sıkıntı yaşamadık. Brc kullanmadık hiç ama bizim taktırdıgımız yer her ikisinin bayisi idi ve pek fark olmadığını söylemişti.
brc nin italyan kitini nereden buluruz acaba
Brc'den memnun kalırsın cidden memnun eder baş ağrıtmaz.Enjektörleri de pipo şeklinde bağladılarmı manifoldunu da deldirmeden kurtulursun.
Bu arada hayırlı olsun izmirdeki aracı aldıysan.Kalın kollu orj lkaguna jantlarını bulup takarsan o araç gene nokta olur![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
army enjektörleri öyle nasıl bağlatıcaz? standart bişeymi yoksa isteğe özel mi yaplıyor?
Ben cumartesi söktürdüm my07 kit kendi aracımdaki.Öyle bağlamışlar istanbulda.Enjektör kablolarımda kesme yoktu çift söket takmışlar ve emmeyi de dememişler pipo takmışlar.Güzel kaliteli işçilik vardı.Sadece sigorta ve bi bobin kablosundan lehimle kablo almışlar beyne o kadar. 2A mühendisliğe taktırırsan muhtemelen öyle yaparlar.Ben kesinlikle brc tavsiye ederim..
İstanbulda geçen sene gaz 2 lira iken eski sahibi aracın orj haliyle ölçmş km de 15 krş yakıyor diyordu.Cidden de az yakıyordu normal kullanımda ama ben hiç ölçmedim fakat birşeye dikkat ediyordum şehirler arası yolda anlık yakıt aynı düzlükte aynı pedala basış pozisyonunda benzinde 5lt/100km diyorsa gazda 6.2lt/100km diyordu![]()
2a yetkili brc servisinde yapılmıştı o da..
army hangi servisinde yaplms brc nin öğrenme şansın varsa çok sevinicem![]()
bende sizin gibi çok ama çok araştırdım lpg marka ve sistemleri . bütçeme uygun olarak en ii lovatoyu bultum 1260 tl 12 taksit yaptrdım . sistemi birazda araştırdım en güzeli lovatoda yazılımı var kalibrasyonu kendi isteğine görede ayarlıyabiliyorsun geçiş zamanı ilk çalışmadaki geçişi vs vs . bazı noktalar önemli çünkü . 25bin km oldu allaha bin şükür daha tık demedi. usta tavsiye edebilirim yaptırdğım yerden ciddi anlamda çok memnunum daha öncede bir kaç tane yaptırdım . esenyurt fatih sanayi sitesinde nokta lpg var benide tanırlar dacia sandero berkan dersen fiyatıda biraz düzlerler . brc ii bir marka bu seçeneklerin arasında ama brc ve lovato çok farklı değil ve fiyat farkı da az deil . altına hiç bakma . en ii seçimin lovato olur kaç yere sordum kullananlarada sordum .
lavotonun fiyat iyimiş brc yi aradım 1650 dediler taksityli 1500 nakit... lavatoyu nakit versem birazdaha düşseler cok güzel olur sanrım
lavato bir kaç kişiden daha duymsyum iyi oldugunu...
şöle sölim ben aşağı yukarı 4 ay araştırdım arabamı 3500 km de aldım ben ilk 10 bin benzinle gitsin dedim bakımları filan iice olsun sonra taktırırım dedim . 10300 civarı taktırdım şunu sölim 10000 km nie gazsız gezdim die kendime saydım. ama o sıradada iice araştırdım gerçekten nerde ii neresi kötü takar vs die onlarada baktım takarken inceledim.sordum en güzelide şu oldu ben dacia aldım sahibindende aradım çok kişiyi ne marka kullanıyosunuz verimlimi değilmi. aldığım duyumlar çoğunluk lovato . o tavsiye ettiğim usta nokta lpg fatih sanayi sitesinde esenyurtta . nie tavsiye ediyorum ne arkadaşım nne dostum ama onlar gibi esnaf gerçekten az kaldı çok çok menmun kaldım yaptığı işi izledim başından ayrılmadım elli tane soru sordum ne bir gram surat dahi asmadan ilgilendiler saolsunlar ve yapıla istende 25 bin km dir bir tık dahi duymadım . yakış konusunda ise %%40 civarında düşüş sağladı derim . . performans konusunda inanmıcaksın belki ama benzinden daha bile ii gidiyor diyebilirim . en ufak bir kayıp yaşamadım. anlatabilceklierim bu kadar kesinlikler fiyat olarakda ii kalite olarakta kitleri bir dükkanka al yan yana koy hortumunu kablosunu deposunu vs az çok malzemeden anlıcaksın . çok bakındığım için bende senin gibi yazdım böle uzun uzun umarım faydalı olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)