User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Tatilcilere fırsat

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, Bu tür sitelerden kesinlikle tati,lin yapılacağıı otelin ismini ve bilgilerini alın. Oteleri inceleyin. Otelle anlaşması olup olmadığını sorun.

Mümkünse otel isimlerini buradan yayınlayın.

Bodrumda bende otel işletiyorum ve bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik.

Size bir otelci olarak tavsiyem, haftada 50-100 TL fazla verin rezervasyonu otelden yaptırın faydasını muhakkak görürsünüz.

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey dahil bu fırsatların my fest, zart-zurt fest'lerden farkı yok bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ben de merak ettim acaba hiç deneyen oldu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @DENİZOĞLU,

ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, 4 kişi ye 1 dbl oda verilmiş, 1 dbl olan rezervasyona 3 kişi geliyor, otele geleiş otelden çıkışta belirtilen saatte otobüs gelmiyor. Yat turları insanşar yat limanına gittikten sonra iptal haberi geliyor. dahaneler neler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok o zaman rezillik olur,ucuz olcak die hatundan laf işitmenin bir alemi yok

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, Bu tür sitelerden kesinlikle tati,lin yapılacağıı otelin ismini ve bilgilerini alın. Oteleri inceleyin. Otelle anlaşması olup olmadığını sorun.

Mümkünse otel isimlerini buradan yayınlayın.

Bodrumda bende otel işletiyorum ve bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik.

Size bir otelci olarak tavsiyem, haftada 50-100 TL fazla verin rezervasyonu otelden yaptırın faydasını muhakkak görürsünüz.

bodrumun neresinde hangi otel müdür ağustos 2. haftası gelecem oralara

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thracian ilk önce bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik. demişssin

daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, demişsin..

anlattıgın gibi yani vaad edilen harici durumlarda hakkı yenen adam tam koyun modunda herseye ok dıyorsa o adamın mallıgı bıraz bu durum 1 2 kısıye yapabılıyorlarsa aksaklık olmus demktır düzeltile bilir sanırm ama gelenlerın %60 70 ine bu muamele yapıılıyorsa basına yıkarlar o oteli o işletmenın bence öle bi dünya yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Thracian ilk önce bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik. demişssin

daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, demişsin..

anlattıgın gibi yani vaad edilen harici durumlarda hakkı yenen adam tam koyun modunda herseye ok dıyorsa o adamın mallıgı bıraz bu durum 1 2 kısıye yapabılıyorlarsa aksaklık olmus demktır düzeltile bilir sanırm ama gelenlerın %60 70 ine bu muamele yapıılıyorsa basına yıkarlar o oteli o işletmenın bence öle bi dünya yok
    Öncelikle otelin işletmeciliğini ben yapıyorum. Kimse bu olayları yaşadı diye otele yada otel yönetimine ne bir söz söyleyebilir nede bir söz söyletirim.

Çünkü,

Tüm bu aksaklıklar acenta tarafından yapılan organizasyonlarda yaşanıyor. Zaten acentacılık organizasyon hizmeti sunar. Otelde bu hizmetlerden biridir. otelin yükümlüğü yatacak yer,gerekli hijyenı sunmak ve dahilse yemek kaltesi hakkı otel sorumluluğundadır. o yüzden otel yaşanan hiç bir sorun otelle alakalı değildir. genelde insanlar 'O' an geldiğinde karşısında yada telefonda acentadan kimseyi bulamadığında resepsiyonla tartışmaya girer.

'daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, ' cümlesi anlatmak istediğimden farklı yorumlanabiliyor. Biz bu saydığım sorunları misafirler 'BİRLİKTE' yaşıyoruz. Çünkü misafirin karşısındaki canlı kanlı muhattap hep ben oluyorum elimden gelenide yapıyorum.

Benim tavsiyem şu olur ya bilindik sağlam turlarla anlaşın yada direk otellerle irtibata geçin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)