nokia mağza var güncelledim ama whats app bulamadım neyin içinde olur özellik uygulama kişisel v.s. yazıyo üstte
cok tesekkürler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
uygulama bölümünde bulabilrsin whats app'ı![]()
telefonu profile avm den bulmuştum sırf beyaz rengi var diye oraya giderken kaza olmuştu tam o avm nin yokuşunda ama çok şükür bişey yoktu fazla , o telefonun sevincini yaşayamamıştım bileşimdi memnunum telefondan bi sorunu yok , beyaz beyaz takılıyom
![]()
teşekkür ediyorm indirdim emre fakat böyle bişi cktı cevirtdim ama cozemedm
şimdi çözdüm üye oldm
lowrider ve xoray abi whatsappımz var artık ordanda yazabilrsnmz![]()
![]()
bu cihazda 3g nasıl kapatılır bi türlü bulamadım? ve 3g faturaya yansıyormu?
varmı bilgisi olan![]()
otuzdört teşekkürler bide şarj nekadar gidiyor acaba bilgin yada sorma imkanın varmıdır?
nasıl bu cihaz samsung glasy pro ya gore asıl beyler hala alamadım ben telefon![]()
murat telefondan beklentin nedir bilmiyorm ama benim için yeterli oldu 1 haftalık dönemde.görsel olarak iphone3den kibar ve birazdaha ufak....
murat para varsa git ip4 al niye arıyorsn kardesmparan yoksada ip3 al dahada yoksa boşver androiti falan
![]()
imkan ve ihtiyac meselesi biraz bu telefon olayı.
benim ihtiyacım yok iphone4'e ona vericek fazladan paramda yok. Bu telefon bende diye iphoneden iyidir de dicek cahilliğimde yok
bu tel ihaleden bana kaldı evdesanada tavsiye ederim facebook youtube v.s. var. forumada girebiliyorsn süper olmasada.
ya benımde o kadar verıcek param yok sımdı nokıa kullandım hep tuslu telefon,şimdi zorlanırmıyım acaba dokunmatıkte dıge kararsızım ayrıcada bazıları face youtube gıbı uygulamalara tam gırmıyormus yani gırsede resımler veya vıdeolar acılmıyormus o nasıl bırsey se anlamadım senınkınde acılıyormu hepsi![]()
facede resimler youtubede videolar açılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)