çok geçmiş olsun kardeşim insanlara güvenmek şuan uçurumdan atlamak kadar tehlikeli umarım çözebilirsiniz...
Printable View
çok geçmiş olsun kardeşim insanlara güvenmek şuan uçurumdan atlamak kadar tehlikeli umarım çözebilirsiniz...
çok geçmiş olsn umarım halledersınız
Cok gecmis olsun bende yakin zamanda dolandirildim arac satisinda bankaya gider parayi hesaba yatirttirir ondan sonra notere giderim
konu çok garip gelişmiş eğer satış sözleşmesine senet karşılığı satılmıştır gibi bişey yazılmamışsa hiç bi hak talep edemessin çünkü noter soruyor alacak verecek var mı alacak verecek var mı diye gerçekten üzücü bi durum ama çok geçmiş olsun demekten başka bişey yok...
Zaten diyor da. Ben de sormustum ama oyle bir yetkileri olmadigini soylemislerdi. Oyle her banka bu uygulamayi yapmiyor. En iyisi guvenmek. Ya da noterde satisi verirken ayni zamanda bankada baska bir eleman kontrolu yapacak.
Gecmis olsun bu arada ama bu kadar da saf ve iyi niyetli olunmaz kusura bakmayin. Sen arabayi benim ustume ver ben sana aksam oderim. Yok ya... Cok safca bir davranis olmus.
Gecmis olsun yavrum.
Bu Fatih denen elemanın ismi bana da hic yabancı gelmedi nedense.
Polis ise isler daha da kolaylasır bence, degilse de sahte polisten öperler adamı.
Bence direk emniyet müdürlügü ile irtibata gecin is cözülür.
Ben fi tarihinde palioyu alırken Halk Bankasında sahte para cakmaya calısmıslardı :D
O yüzden bankadan aldıgında bile kendin kontrol etmen lazım, biz bi bankacı teyzemizle gitmistik o yakalamıstı sahte parayı.
Bankacı da ganyan bayii geldi demin, onlar caktı bize demisti :D
para bir yana devir bir yana... geçmiş olsun umarım bulursunuz
çok geçmiş olsun arkadaşım,umarım adamı bulursunuz
icra bu kadar çabuksa avukatlar ve icra yapanlar işin içindedir git koyanlar görüş gerekirse organize den polis le gidip duruma göre çete kurmakla bile suçlanabilir
Turbo16 doğru söylüyo , Haciz koyanlardan yola çıkarsanız adamlara ulaşabilirsiniz bencede..Çok geçmiş olsn.
kardeşim çok geçmiş olsun ya :o
bana sanki çete işi gibi geliyor ama işallah çözerseniz, Allah yardımcınız olsun.
çok geçmiş olsun.
O isimde bir polis varsa bile o adamın ne arabadan ne de paradan haberi bile yoktur..
vatandaşların 2side kırşehir merkez'de ikamet ediyolar gözüküyo
Aynı numarayı geçen sene içinde banada yaptılar dedilerki sandıktan para çekicem satışı almam lazım bende sizin gibi senet aldım 17500 TL lik sonra noterde satış yaparken arabanın üzerine 10.000 TL likte rehin koydurdum şahsım adına tabiki sizin hesap oldu adam arabayı aldıktan sonra aramadı sormadı aracına yakalama çıkartıp bağlattım geçen ay hem senedin hemde aracın üzerindeki rehin parasını aldım ayrıca adamada tazminat davası açtım .ıçındaki donuna kadarda almaya yeminliyim umarım sizde en yakın zamanda çözersiniz işinizi...
17.000 TL ye verdiğim araca karşılık 27.500 TL aldım elinden şu ana kadar ayrıca adamın memurluğuda dolandırıcılıktan düştü...
Böyle satışlarda Noter üzerinden şahsi rehin koydurabiliosunuz 10.000TL ye 250 Lira Fark alıyorlar ve alıcıdan talep edilir tabiki üzerinde tedbir olduğundan adam arabayı parçalatmadıktan sonra kesinlikle satamaz keşke böyle bi yol izleseydiniz. Adam gerçekten polis memuruysa eğer şubeye senetle birlikte gidin adresine kadar alabilirsiniz yok değilse açık konuşmak lazım paranızı zor alırsınız.
Audi Q7 Tam Bir Dolandırıcı Arabası ......
çok geçmiş olsun kral insanlar gurur şeref haysiyet kalmamış artık nasıl bi düzenin içindeyiz anlam vermek imkansız....
adamın çalıştığı yerdeki il-ilçe emniyet müdürüne falan ulaşmaya çalışın, çözülürse en temiz böyle çözülür
audi dolandırıcılık için üretmiş demekki q7yi.
acaba cooper neci arabası?
Takilmayin bu kadar ya megane coupede trooo arabasi her kullanan tromu :D
Eski kasasi heee :D
Konu dagilmasin arkadasa cok buyuk gecmis olsun :(
e30 culara laf yok zuhahahaha
arkadaşa geçmiş olsun ama işi zor parasını geçtim çekeceği sıkıntı stres hepsinden fazla Allah yardımcısı olsun.
Büyük geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun, ben olayın hukuki boyutu üzerinde duracağım ;
Noterden satış olduğu için paranın kurtarılması zor görünüyor. Zira bedelini aldım diye imza atılıyor noter huzurunda.. Öyle olmadığının aksi sadece kesin delillerle ispat edilebilir. (tanık ifadesi, kamera görüntüleri v.b. kesin delil değildir)
Savcılıktan da bişiy çıkacağını düşünmüyorum, zira senet karşılığı araba satılmış ve aracın yeni sahibi sıradan bir borcunu ödemeyen senet borçlusu konumunda. yani hapis cezası yok.
Ne var ki; Satıştan sonra aracın üzerine eş zamanlı olarak konulan hacizler, bünyesinde birden fazla avukatın da bulunduğu bir çete işi olduğunu gösteriyor. Yani ciddi bir hukuki destek de alıyorlar.
Sonuç olarak HUKUKİ olarak hiçbirşey yapılamayacağını net bir şekilde söyleyebilirim, Hukuki olmayan şeklini de ben bilemem ancak elbet bilen biri bulunur.