User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
109 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Gitti Megane (dolandırıldık)

ahmetesay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle gecmiş olsun .maalesef memlekette o . cocugu fazla Biliyosunuzki telefon dolandırıcılıgın da da polis diyerek cete cökertecegiz diyerek kontör lere çöküyorlar ;yapmanız gereken ilk şey o sicil li bir polis var mı ? varsa aynı kişi mi sahte kimlik ve sicil olabilir eger kişi polisse iş biraz da ha kolay çalıştıgı ilin il emniyet müdürü ile konuyu görüşün randavu alın anında olay çözülür....sizin için yarın o sicilde ki polise bakabilirim
    07 vcz 76 93 si
    44 np 329 91 teg
    BMW e90

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinizdeki senet gerçek bir senetse;yani üzerinde yer alan bilgiler tamamen doğruysa vs. siz de vadesi geldiğinde senedi icraya verip takip yapabilirsiniz.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn 7aydr 30 mılyrmı alamıym gecms olsun işin zor aynı sey denzlıde geldı basmza
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cocom cevrende böle adam burakmazdın ya büyük tongu cok gecmş olsun ...işallah bulunur.
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çooookkkk geçmiş olsun. keşke beraber gitseydiniz işlemleri yapmaya. ben bu olay değil noterde satışı yapıp bankaya transfer etmeye giderken kaçacaklarınada inanırım bu saatten sonra ortalık cok kotu tanıdıklar vasıtası ile alıp satmak lazım.
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican geçmiş olsun arkadaşına. gelişmeleri yaz buradan bakalım ne çıkacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz yeni gelinin sarıldığı gibi sarılmışınız
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çiko telefonda dediğim gibi nitelikli dolandırıcılık ama savcılığa şikayet ettiğinde adamı ifadeye çağırsa adam deseki bizim anlaşmamız bu şekilde araca değerinden fazla verdim senet verdim arabayı aldım o zaman bir hak iddaa edemeyiz. böyle senet mevzularında ilk icra kefile gidiyor. kefili araştıralım onun üstünde birşey yoksa durumu neyse ordan bastıralım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu hırsızın gerçek polis olabilceğine imkan vermiyorum.15-20 milyar için meslek hayatının son bulmasına neden olabilcek bir şerefsizlik yapması çok zor. Allah kolaylık versin inşallah paranızı alırsınız...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    geçmiş olsun tanıdık savcı lazım direk yoksa bu iş çok uzar...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bu isim bana hiç yabancı değil şimdi biraderimde söyledi geçen günlerde ankaraya bi audi a4 satmıştım satış için vekalet çıkartmıştık o vekalette bu Ali AYDOĞAN ın ismi vardı yarın kontrol edip bakacam eğer doğru ise isim başka bi kanaldan ulaşmaya çalışırız

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle cok gecmıs olsun Böyle bi olay bi arkadasımın babasının basına daha gelmıstı bı care bulamamıslardı adamları bulup yatırmadıgınız surece bişe olucagınıda sanmıyorum adamların geldıgı arac muhtemelen gercı muhtemelen demiyim kesinlikle rent a car aracıdır bıraz arastırın oda cıkar meydana ama savcılıkta genede bı suc duyurusunda bulunun dıcemde hata sızın arkadasınızın yanı yapılıcak bısey yok hıc bı sekılde duzeltemessınız polıslere desenız satmasaydınız oyle ısmı olur derler cıkarlar ısın ıcınden gecmıs olsun tekrar
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun,bana cebini gönder kardeşim...fatih aksakal hakkaten polismiş ama hala teşkilat içindemi?kırşehir il emniyet müdürlüğüne bir sorun bakalım....

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geçmiş olsun. umarım senet gerçektir de arkadaşın paraları puff olup uçmaz ve en kısa zamanda çözülür bu olay.

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 yılında istanbula VTi almaya gitmiştim. sabah buluştuk adamla. onlar iki kişi ben tek idim. 22 milyara alacaaktım. adam yapı kredideki hesabıma parayı yatıralım dedi. ben de parayı adamın hesabına yatırdım. ardından notere gitmiştik.. allahtan düzgün insanlardı. para hesaba yattıktan sonra kaçsalar ayvayı yemiştim
    geçici blok koydurup onay verdiğinizde karşı tarafın hesabına geçmesini de sağlayabilirsiniz abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaba kuvveti pek sevmem ama olurki adamı bulursunuz falan...
    ağzını burnunu paramparça edin varsa gücünüz.
    yani öyle bi hale gelsinki bi daha böyle pislikler yapmasın başkalarınında canını yakmasın.
    geçmiş olsun.

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hukukı yonden bakılırsa ortada sahtekarlık yok( senetın sahte olmadıgını varsayarak soyluyorum)
    alıs verıs yapılmıs.para yerıne senet alınmıs. senet odenmemıs. sen senedi ıcraya verırsın. ıcrada aylar sonra adreslere ıcra ıslemı uygulamaya gıder.buyuk ıhtımal adreste bulamaz.yıllarca ıcra daıresınde kalır bu senet. polıse gıtsen derdını anlıycak kapasıtede memur zor bulursun. en guzelı organıze subeye gıt.bu ısın nıtelıklı dolandırıcılık olduguna polıslerı ıkna etmen lazım. organıze sube ısı cıddıye alırsa kesınlıkle cozer. zamanında hepımız benzer seyler yasadık.
    ne yazık kı en ıyı tecrube hatalardan gelen tecrubedır
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.8 turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hukukı yonden bakılırsa ortada sahtekarlık yok( senetın sahte olmadıgını varsayarak soyluyorum)
    alıs verıs yapılmıs.para yerıne senet alınmıs. senet odenmemıs. sen senedi ıcraya verırsın. ıcrada aylar sonra adreslere ıcra ıslemı uygulamaya gıder.buyuk ıhtımal adreste bulamaz.yıllarca ıcra daıresınde kalır bu senet. polıse gıtsen derdını anlıycak kapasıtede memur zor bulursun. en guzelı organıze subeye gıt.bu ısın nıtelıklı dolandırıcılık olduguna polıslerı ıkna etmen lazım. organıze sube ısı cıddıye alırsa kesınlıkle cozer. zamanında hepımız benzer seyler yasadık.
    ne yazık kı en ıyı tecrube hatalardan gelen tecrubedır
    ++++ kesinlikle aynı fikirdeyim. ortada hukuki yönden bi dolandırıcılık yok. siz alacağınız karşılığında senet almışsınız. senetle peşinden koşacaksınız artık. o da bizim memlekette zor.. bu gibi durumların çözümü aracı teslim etmemektir. noter satışınıda teslim etmezsiniz. alıcı aslının aynısıdır noter tastikli satışla gitsin polis sandığından yada hangi kurumdan kredi çekiyosa alsın gelsin parasını.. sonrada parasını alsın gitsin.. tecrübe çok önemli.. bizde benzeri konular yaşadığımız için çok sıkıntılar çektik..
    inş tez zamanda bulursunuz adamları..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçici blok koydurup onay verdiğinizde karşı tarafın hesabına geçmesini de sağlayabilirsiniz abi
    bunu her banka kabul ediyor mu? gişedeki memur "kusura bakmayın bizim böyle bir tahdit koyma yetkimiz yok, siz meseleyi aranızda halledin" diyebilir gibime geliyor

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noterde para almakta sakat sahte cikabilir en temizi bankada saydirmak sonra notere gitmek..
    En güzeli internetten para transferi bu duruma karşı bi Wınn bi laptop Noterde anında hesaba transfer sayma yada sahte çıkma derdi ile uğraşmadan tertemiz

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)