gecmıs olsun boyle serefsızler varken artık araba satmak bıle zorlasır ...
gecmıs olsun boyle serefsızler varken artık araba satmak bıle zorlasır ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
evet ülkemizde o çocukluğunda sınır tanımayan insanlar var geçmiş olsun
geçmiş olsun o çocuğu o çocuğudur polis o bu şu fark etmez.
keşke n oterden satış yapılırken tedbir konulsaymış parası tahsil olana dek
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bencede arkadaşlar Tugral cok güzel söylemişsin, notere durumu anlatın böyle durumlarda öyle işlem yaptırın onlar gerekli ibareleri koyuyolar noter sözleşmesine sizde öyle satışı verin. Geçmiş olsun.
banada nıkon alacaz dıye 990 kıtledıler. Sızınkı harbı daha cıddı olay geçmiş olsun
Allah sabır versin.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Noterde para almakta sakat sahte cikabilir en temizi bankada saydirmak sonra notere gitmek..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
2004 yılında istanbula VTi almaya gitmiştim. sabah buluştuk adamla. onlar iki kişi ben tek idim. 22 milyara alacaaktım. adam yapı kredideki hesabıma parayı yatıralım dedi. ben de parayı adamın hesabına yatırdım. ardından notere gitmiştik.. allahtan düzgün insanlardı. para hesaba yattıktan sonra kaçsalar ayvayı yemiştim![]()
Geçmiş olsun Alican inşalah çözülür..
Para işine gelince o iş tamamen banka üzerinden olmalı , satın alanın isteğine bağlı olmak üzere para bankaya bloke edilip satış kağıdı ile çözülebilmeli , takaslarda ise karşılıklı satış + üzeri tamamlanacaksa yine banka ,vadeli satışlarda ise satın alanın isteğine bağlı olacağından sorun olmaz....
Birgün yaşlı bi adama civic ex satacam adam parayı bitürlü vermiyo..noter işi bitirdi bana sordu paranızı aldınızmı diye yok dedim amca satış olmadan vermem diyokatip dedi verin paranızı adam yok diyo yap satışı bitir veriyim
Baya uğraştık morukla
![]()
İlk olarak senet sahtemi gerçekmi?
Senet doğru şekilde düzenlenmişmi?
Senet üzerindeki kişi bilgileri ile sizi dolandıran kişinin bilgileri uyuşuyormu?
Senet üzerindeki imza sizi dolandıran kişiyemi ait?
Senedin günü ne zaman?
Eğer bunlara cevap alabilirsek ona göre yol izlemek gerekir ama bu saydıklarımda bi sahtelik eksiklik yanlışlık varsa yapılacak hiçbir şey yok.
Noter satış sözleşmesinde araç bedelini tahsil ettiğinize dair ibare vardır ve ona imza atarsınız o yüzden parayı tahsil etmenizin tek yasal yolu senet düzgünse(ki sanmıyorum) senet vasıtasıyla parayı tahsil etmenizdir.
Araç üzerinde rehin varken o rehinler kalkmadan satış yapılamıyacağı için sizi ikinci kez kandırabilirler dikkatli olmanız lazım.Bu nasıl olur açıklayım adamlar sizi arar bin özürler dilerler bin palavra atıp yalan söylerler abi şu rehinleri sen öde arabyı sana devredelim sonra ödediğin rehinler için senet verelim 2-3 güne onu öderiz diye.Ne arabayı size devrederler ne sizden aldıkları parayı öderler ikinci kez dolandırılırsınız dikkat edin.
Yeniden söylüyorum senet kuralına göre düzenlenmediyse o parayı unutmaya yavaş yavaş alışın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)